Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van-e a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van-e a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A barátnőm szerint nekem férfi létemre "hájas combom" van, én meg azt mondom, nem hájas, csak ízlésesen telt. Szerinte a vékony, hosszú combú fiúk az igazán szépek. Igaza van neki szerintetek? Tényleg azok a férficombok jönnek be a lányoknak, amelyek hosszúk és nem annyira húsosak? Az már olyan nagy baj, ha egy picit telt a combom?
2009. máj. 20. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

nála szebb lánynak

de egyébként valóban, ennek a lánynak biztosan nem tetszel eléggé! Az én barátomnak van egy kis pocakja, ami tudom, hogy zavarja, mert egyébként viszont elég kigyúrt, és sokat is edz. Csak imád enni és ez a hasán mutatkozik meg... De engem nem zavar, mert szeretem.

Csak akkor változtass, ha téged is nagyon zavar. Ha így érzed magad jól, akkor inkább dobd ki a lányt!

2009. máj. 21. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Miért vagy olyan nővel, aki nem szeret téged és nem jössz be neki??? Mi értelme az ilyen kapcsolatnak? Dobd ki a fenébe, menjen csak a vékony combú adoniszaihoz....
2009. máj. 21. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Háát, nekem bejön ha egy pasinak nem cérnalába van ;)
2009. máj. 21. 10:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezért nem kell szakítani. Arról szó sem volt, hogy így nem szereti. Csak tett egy megjegyzést. Pl. nekem a husisabb férfiak jönnek be, ezt a Párom is tudja. Neki a nálam vékonyabb lányok, Ő is mondta nekem. Mégis több éve együtt vagyunk, és sose volt emiatt vita. Az meg sem fordult a fejünkben hogy szakítsunk! Az ember nem a külsőségbe lesz szerelmes. Ha hosszabb ideje együtt van a Kérdező a lánnyal, akkor meg végképp nem.

Ne hallgass azokra akik azt írják, hogy nem szeret igazán. Mert ők aztán tudják... :)))

2009. máj. 21. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de bármi is a véleménye, miért kell elmondani??? Nekem sem tetszik, hogy a barátom mellkasa szőrös, az sem, hogy túl vékony, mégsem kötöm az orrára, hogy rosszul érezze magát! Én voltam már a másik oldalon, amikor lekritizálták a testem, hát senkinek nem kívánom azt az érzést. Miért kell megbántani a másikat? Miért nem lehet az ilyen dolgokat magában tartani? Azért, hogy a másik rosszul érezze magát és attól tartson végig a kapcsolatban, hogy másik félrelép, mert talált szebbet, csinosabbat?
2009. máj. 21. 12:39
 16/17 anonim ***** válasza:
hat ez durva.. nem is szeret téged, h ilyeneken van fennakadva :S
2012. márc. 20. 08:54
 17/17 anonim ***** válasza:
" Ezért nem kell szakítani. Arról szó sem volt, hogy így nem szereti. Csak tett egy megjegyzést. Pl. nekem a husisabb férfiak jönnek be, ezt a Párom is tudja. Neki a nálam vékonyabb lányok, Ő is mondta nekem. " - azért ez nem ennyire egyszerű.. ha neki a vékonyabb lányok jönnek be, akkor miért nem kavar egy vékonyabbal? mi értelme igy megalázni a másikat? mert nekem ez az..
2012. márc. 20. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!