Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van-e a barátnőmnek?
nála szebb lánynak
de egyébként valóban, ennek a lánynak biztosan nem tetszel eléggé! Az én barátomnak van egy kis pocakja, ami tudom, hogy zavarja, mert egyébként viszont elég kigyúrt, és sokat is edz. Csak imád enni és ez a hasán mutatkozik meg... De engem nem zavar, mert szeretem.
Csak akkor változtass, ha téged is nagyon zavar. Ha így érzed magad jól, akkor inkább dobd ki a lányt!
Ezért nem kell szakítani. Arról szó sem volt, hogy így nem szereti. Csak tett egy megjegyzést. Pl. nekem a husisabb férfiak jönnek be, ezt a Párom is tudja. Neki a nálam vékonyabb lányok, Ő is mondta nekem. Mégis több éve együtt vagyunk, és sose volt emiatt vita. Az meg sem fordult a fejünkben hogy szakítsunk! Az ember nem a külsőségbe lesz szerelmes. Ha hosszabb ideje együtt van a Kérdező a lánnyal, akkor meg végképp nem.
Ne hallgass azokra akik azt írják, hogy nem szeret igazán. Mert ők aztán tudják... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!