Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
nagyon nagyon gáz... fogj meg egy kést és szúrd ki mindkettőt ! de gyorsan mert ez hihetetlenül GÁZ...
12/20 A kérdező kommentje:
Oké meglesz! :D
2011. dec. 29. 09:01
13/20 anonim válasza:
szerintem nagyon szép szemed van :)ez inkább vonzó tulajdonság, mint gáz
14/20 anonim válasza:
uuuristen de szép a szemed:O szerintem egyáltalán nem gáz, sőt én pl odavagyok az ilyen hosszú szempillákért :D az exemnek is gyönyörű szeme és hosszú szempillái vtak, imadtam a szemébe nézni :)
15/20 anonim válasza:
egyik volt barátomnak is hosszú szempillája volt..nekem tetszett. :D
16/L
16/20 anonim válasza:
Hát én lányként nem szeretem, ha egy pasinak nagy pillái vannak, de amúgy mindenhol azt hallani, hogy mennyire tetszik a többi lánynak a dolog. Biztos, hogy nem válóok. Ha egy lánynak tetszel, ez már nem lesz mérvadó. Apróság.
17/20 anonim válasza:
uhhhh, nagyon szép a szemed!!!:)
és előző hozzászólásra visszatérve, félreértés ne essék, NEM szeretjük a nőies pasikat!
De a hosszú szempillától még simán lehet férfias egy férfi:)
18/20 anonim válasza:
En speciel nem szeretem a hosszu pillakat, de a gyonyoruszep barna szemed es a nyilt tekinteted karpotolna:)
19/20 anonim válasza:
Nekem is ilyen hosszú szempilláim vannak, ha nem hosszabbak és mellé kékek a szemeim. Még egy lány se panaszkodott rájuk, sőt volt aki ki szerette volna festeni, mert hogy olyan szép hosszúak. :D Persze nem engedtem...
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!