Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, válaszolnátok? 14/L
ezek lennének a kérdéseim :
1: titeket más is érdekel a sex-en kívül?
2: ha sírtok akkor kimutatjátok vagy úgy csináltok mintha nem történt volna semmi?
3: hogy flörtöltök egy lánnyal?
4: hogy képzelitek el az *igazi* lánnyal az első randit?
5: a haverjaitoknak bemutatjátok a csajotokat ?
1: Szeretnék már igen szexelni de rá ér.
2: magamba sírok vagy elfojtom nem szeretek sírni bár ha valami igazán megérint akkor igen sírok
3:elkezdek vele beszélgetni,kérdezgetni...stb
4:hát valami helyre elmenni persze én fizetnék mindent elbeszélgetni és ha jól sikerült a végén vagy csók vagy puszi.
5: hát ha már össze jöttem vele persze de nem nagyon mutogatnám persze elzárni sem akarnám de nem akarom hogy rávessék magukat.
:) kb ennyi volt 14/F
1: Igen.
2: Attól függ. Van egy határ amikor elszakad a cérna, de akkor nincs ott senki.
3: Helyzettől függ
4: Úgy, mint bármelyikkel. Attól lesz igazi, hogy nincs elképzelve hanem majd jön magától és jobb lesz,mint a többi.
5: Ha már elég komoly a kapcsolat.
1: én speciel, egy olyan szinten túl érzelmes fiú vagyok, hogy az már szinte betegség >< (nem vagyok meleg) egy lányban sokkal inkább fontos nekem az, hogy kedves legyen, mint hogy nagy legyen a melle (jó azért ne legyen viziló, meg ne legyen Zámbó Jimmy)
2: ha sírni kell, hát sírni kell...
3: verset írok, bókolok neki
4: hát azt nem tudom... vacsora, vagy mozi...
5: haveroknak??? attól függ.. ha normálisak, akkor egy idő után alap :) ha meg idióták, mint az osztálytársaim, hogy olyanok mint az ovodások, akkor hanyagolom... 14/F
amúgy lehet, hogy emiatt van az, hogy még nem volt egy barátnőm se, de hát ez van...
1. nem
2.nem mutatjuk ki
3.poénokat mondok
4. dugás a végén (komolyan)
5. semmi közük hozzá
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!