Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Válaszolnátok? (többi lent)
Megértelek titeket, hogy ezt gondoljátok nem hibáztatlak titeket, csak ti sok mindent nem tudtok elmesélem:
Volt egy barátom (netes) és ő mondta el a srácnak erre a srác azt mondta, hogy neki én nem jövök be. Aztán rámír, és letagadta, hogy tudná a dolgot ezért megharagszom rá+ még azért is mert úgy éreztem, hogy annyi időn keresztül csak szórakozott velem, (szemeztünk, bókolt, és csipkelődött) ezért nagyon kiborúltam.. és elkezdtem sírni. Nem voltam vele ezek után túl kedves mivel még nekem is adta a menőt, mondta: jaj én nyugi senkinek sem mondom el, és ne kérj olyan hogy felejsem el mert ezt nem tuom elfelejteni... majd én írom neki, hogy hagyj békén, erre írja a fiú, hogy azt írja neki, hogy én csúf vagyok erre megharagudtam rá és letiltottam... és nem fészbukon beszéltünk... épp ellenkezőleg, mindig személyesen :) remélem így már más a véleményetek
:)
Első vagyok
Így is hülye p*csa vagy.
Jó, akkor válaszolok is a kérdésre:
Felteszem veled még sosem fordult elő, hogy valaki nagyon tetszett neked, de ezt nem merted bevallani a másiknak, így mikor kiderült a dolog reflexből tagadtad.
ezzel a sráccal most ez történt. Aztán mikor észbe kapott és megpróbálja helyrehozni a dolgokat te megutálod...
Igen, egy hülye p*csa vagy. Sose lesz barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!