Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Válaszolnátok? (többi lent)
volt egy lány barátom, szerintem bejöttünk egymásnak. Csak akkor még pasija volt.
Majd szakitott, és találkoztunk egyszer. A találkozón mesélt a szakitásáról is, és hogy most jól megvan egyedül.
Persze igy van rendjén. Aztán több találkozót nem tudtunk ejteni, harapófogóval kihúztam belőle: első találkozóra is azért ment el, mert selytette hogy lesz valami, de nem lett.
Most úgy tünik megharagudott rám, fb-n sem igazolt vissza stb.
Nem ugyanaz? A kombinálás. Hirdeti, hogy neki nem kell senki, aztán meg azért találkozott velem, mert többet sejtett, persze erről elfelejtett tájékoztatni. Csak ingerülten reagált minden az után jövő levelemre. Én hiába próbáltam elmagyarázni, hogy mit miért, ő nem válaszolt.
Szerintem a srác jobban jár nélküled, mert mint ahogy nekemis, a női büszkeséggel fájdalmat okoztál neki. Dehogynem, lesz pasid, mint ahogy az én esetemben is lett a lánynak másfél év után, bár szerintem a te fajtád úgyis rosszúl választ, és csak dugásra kellesz majd neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!