Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, válaszolnátok? 14/L
ezek lennének a kérdéseim :
1: titeket más is érdekel a sex-en kívül?
2: ha sírtok akkor kimutatjátok vagy úgy csináltok mintha nem történt volna semmi?
3: hogy flörtöltök egy lánnyal?
4: hogy képzelitek el az *igazi* lánnyal az első randit?
5: a haverjaitoknak bemutatjátok a csajotokat ?
1.Egyértelmű
2.Ritkán,és csak akkor,ha igazán nagy a gond
3.Beszélgetek vele egy ideig,aztán majd ha úgy alakul, rátérek,hogy mit is szeretnék.
4.Egy kávézó,fagyizó,valami ilyesmi.
5.Hogyne :)
Elárulom neked,hogy még csak 18 vagyok :)
De így még nem néztek 20 évesnek,ez jólesett :)
1: Igen. Sok minden
2: Nem szoktam sírni, ha mégis megtörténik akkor az az én dolgom
3: Mosoly :)
4: Spontánnak. Sétálás, kávéház, bármi, csak jót tudjunk beszélgetni
5: Ha komolyan gondolom a csajt, előbb-utóbb megtörténik
23F
1. Ha van lelke az illetőnek akkor igen. Mondjuk a sze...izé szeretet xD na ez csak rájáttszás volt. persze hogy más is érdekel. De ahoz kellőképpen érettnek kell lenni. Meg persze társaságban nagyon kevesen merik vállalni ezt, hogy van lelkük (bevallom néha én is így vagyok) és benyomunk pár perverz poént mindíg xD Emberfüggő.
2. Ha sírunk akkor.. izé... kijön az a könny nevű folyadék a semünkből.. tudod olyan sós ízű :D Persze, ha valami tragikus dolog történik kimutatjuk de csak testbeszéddel és ingerlékenységgel, meg persze rossz lesz tőle a kedvünk meg a hangunk néha magasabbra szökik.
3.Én többnyire viccesen szeretek közeledni de persze vannak mély beszélgetések is. Flörtölni viccesen úgy a jó ha az adott pillanat hozza ki. Meg én személy szerint nem vagyok az a gyáva fél, tehát megmondom hogyha valaki szép volna. Vagy ha valaki ezt tagadná akkor közbelépek hogy azért mégis csak fogja vissza magát azzal az életvilágával o.O Amúgymeg változó :)
4.Első randi az "igazival".... ez is változó. Többnyire egy személyes dolog lenne... egy jó kis kajolás, filmnézés, beszélgetés... a lényeg hogy nagyon meghitt kis estécske :)
5.Hát van olyan... attól függ. Bár többségünk mindíg :) Főleg ha büszke a dologra a srác... mármint a csajra és magára egyszerre... persze ezt idő múlva kinövik(jük).
Pedomackó 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!