Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok az gáz ha a minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az gáz ha a minden napom ugyan olyan?

Figyelt kérdés

Pl. felkelek gépezek aztán lefekszek

az összes napom igy telik

nincsenek barátaim

a tömeget meg utálom meg a nagy társaságot ilyen helyeken mindig félre huzzodok de szerencsére nagyon ritkán kell menni ilyen helyekre

járnátok hozzám hasonlo emberel?

2011. dec. 28. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Viszont 80-as szintű paladin vagy? Wow karival jól lehet csajozni.
2011. dec. 28. 15:49
 2/13 A kérdező kommentje:
nem wow-ozok :D
2011. dec. 28. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Te nagyon kocka vagy. Gáz, mert hasonló cipőben járok, viszont nem árt néha napján kimozdulni. Mivel a csajoknak a gép után kvázi a második helyre kéne belépjenek, elég nehéz elképzelni, hogy járnának veled. Viszont a válaszokra én is kíváncsi vagyok.
2011. dec. 28. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:
magamra ismertem! velem járnának páran nem is rossz csajok, de velem az a probléma hogy leszarom XD
2011. dec. 28. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi az, amit érdekesnek találhatnánk benned?
2011. dec. 28. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Kicsit egysíkúnak tünsz, és ebből a felvezetésből olyan, mintha azt gondolnád, hogy egy csaj be fog kopogtatni az ajtódon, hogy d*gd meg. Hát nem fog, valamit elkezdhetnél tenni az életeddel, mondjuk kezdjük azzal, hogy kitűzöl egy célt amit remélhetőleg el is érsz, és így tovább. Elég unalmas, egyhangú lehet az életed, fogalmam sincs, hogy mihez tudnál kezdeni egy barátnővel, vagy épp az mihez tudna kezdeni veled.

27/n

2011. dec. 28. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
változtass ezen! keress barátokat.aztán minden jön magától. én nemhinném h járnák veled,bocsi
2011. dec. 28. 17:24
 8/13 anonim ***** válasza:
honnan tudhatjuk, hogy nem a gépezés a valóság, és a valóság a gépezés?
2012. jan. 1. 23:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor is ezt csináltad?
2012. jan. 1. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
én is ugyanezt csinálom 20L
2012. jan. 1. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!