Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van itt olyan, aki most hozzám hasonlóan nagyon szeretethiányos és egy ölelésre, csókra is nagyon ki van már éhezve?
gyere had öleljelek meg cicám :$
24/F
ettől a kérdéstől szinte folyik ki a nyál a monitoromon.
kérdező:legyenek tökeid,igy senkinek se fogsz kelleni.
az szerintem igazán rinyálás ,ha valaki ezt a kérdést teszi fel.de ha azt kérdezné, hogy mért nem kapod meg amit akarsz,tudnál válaszolni neki értelmeset?
b.zik kerüljenek!!
lányok valakit úgy megölelnék most, olyan édesek vagytok! hadd szeresselek Titeket, Lányok!! *-*
Régen így voltam, nem olyan nagy szám egyik se, főleg ha nem szeretnek viszont. Örülj, hogy egyedül vagy és úgy élhetsz ahogy Neked tetszik, nem kell senkihez alkalmazkodni, senki hülyeségeit nem kell "eltűrni" szeretetből. Most vagy fiatal, élvezd ki! Minden pillanatot sajnálni fogsz amit szomorkodva töltöttél el. Ha gondolod írj.
20/N
ma 01:41 ezen szakadtam.
Hát, azért vadgesztenye ölelése jó volt :D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!