Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy az én korosztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy az én korosztályomban nem tetszek senkinek, az idősebb pasiknak meg bejövök?

Figyelt kérdés

Az én korosztályomban (15-20) senkinek nem tetszem,

rám se néznek! de 25-30-tól egész akár 60-ig minden

pasi megnéz magának, beszólogat, össze akar velem jönni,

engem néz tök feltűnően, látom,hogy tetszem nekik!

De bezzeg akivel én össze szeretnél jönni és tetszik nekem,korban hozzám való, őket hidegen hagyom! :(

Az időseknek meg nem akarok tetszeni, nem akarok egy pedofil áldozata lenni, sokszor már idegesít ha ilyenek nyomulnak rám! :(

miért lehet ez??

15/L

2011. dec. 28. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
a 18-20 éves már bőven nem a te korosztályod...nyilván azért szólogatnak be mert fiatal lány vagy,a fiatal kislányokat könnyebb felszedni,bármit elhisznek naivabbak,sőt a nagy részüknek lehet szex hiánya van,hidd el 14-15 éves korom óta megnéznek nálam 30-40 évvel idősebb férfiak is,fiatalabbak is,de nem kell velük foglalkozni,inkább örülj,hogy valszeg csinos vagy azért néznek meg, a másik ilyen ok a kirívó öltözködés smink lehet még 22L
2011. dec. 28. 15:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már én is kérek képet, a tisztánlátás érdekében.
2011. dec. 28. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem aranyos vagy*-* :D Nekem tetszik mindened:D
2011. dec. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!