Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megműttetnétek magatokat azért, hogy jobban tetsszetek az ellenkező nemnek, vagy akár a párotoknak ha van?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 00:00
11/14 anonim válasza:
egy ideig erősen foglalkoztatott,hogy alakíttatok az orromon,aztán mióta bokszolni járok már nem izgat.
12/14 anonim válasza:
2: akkor azért elég rossz a hozzáállásod, amire nem feltétlenül a műtét a megoldás. ha komoly kapcsolatot keresel, akkor leginkább a 8-assal értek egyet.
műtét mellett szerintem csak akkor dönts, ha olyan problémáid vannak a külsőddel, amik a mindennapjaidra vannak kihatással (aggályok, állandó önbizalomhiány stb.) és, ha úgy érzed ez tényleg segíthet abban, hogy jobban érezd magad az emberek között, akkor hajrá. de mindenképpen gondold át alaposan
13/14 anonim válasza:
természetesen igen, ha ár-érték arányban megérné illetve megengedhetném magamnak.
14/14 anonim válasza:
igen. már sokat gondolkoztam rajta, és ha lenne olyan árban, akkor nagyon szívesen megtenném. az önértékelésemnek is jobb lenne. nem mintha nem lenne barátnőm, és ő állandóan azt mondja, hogy jó vagyok így is,ne hülyéskedjek, de szerintem 2 fokkal kevésbé macisan még jobb lehetnék :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!