Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megműttetnétek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megműttetnétek magatokat azért, hogy jobban tetsszetek az ellenkező nemnek, vagy akár a párotoknak ha van?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egy ideig erősen foglalkoztatott,hogy alakíttatok az orromon,aztán mióta bokszolni járok már nem izgat.
2011. dec. 28. 00:18
 12/14 anonim válasza:

2: akkor azért elég rossz a hozzáállásod, amire nem feltétlenül a műtét a megoldás. ha komoly kapcsolatot keresel, akkor leginkább a 8-assal értek egyet.

műtét mellett szerintem csak akkor dönts, ha olyan problémáid vannak a külsőddel, amik a mindennapjaidra vannak kihatással (aggályok, állandó önbizalomhiány stb.) és, ha úgy érzed ez tényleg segíthet abban, hogy jobban érezd magad az emberek között, akkor hajrá. de mindenképpen gondold át alaposan

2011. dec. 28. 00:29
 13/14 anonim ***** válasza:
természetesen igen, ha ár-érték arányban megérné illetve megengedhetném magamnak.
2011. dec. 28. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
igen. már sokat gondolkoztam rajta, és ha lenne olyan árban, akkor nagyon szívesen megtenném. az önértékelésemnek is jobb lenne. nem mintha nem lenne barátnőm, és ő állandóan azt mondja, hogy jó vagyok így is,ne hülyéskedjek, de szerintem 2 fokkal kevésbé macisan még jobb lehetnék :-)
2011. dec. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!