Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak a szálkás vagy a "csupaizom" jön be jobban?
Figyelt kérdés
Karácsonyra megleptem magam egy x idejű kondibérlettel (igen csak a csajok miatt :) ), és arra lennék kíváncsi, hogy mit kéne célul kitűznöm?2011. dec. 27. 19:53
11/15 anonim válasza:
Nekem a mackós ^^
De ha már a kettő közül kell választani, a csupaizom undorító, (rá nem hajtanám a fejem a vállára nem hogy vele aludjak vagy lefeküdjek egy ilyen testalkattal) tehát inkább a szálkás Ha a linkelt képeket nézve döntök
19/L
12/15 anonim válasza:
"kifújd magad a strandra" ez mi a faasz? mit fújogatsz?:D
13/15 anonim válasza:
Alkatfgüggő, melyiket tudod elérni, ha csupacsont vagy akkor kondival is max. szálkás lehetsz. Ha viszont van rajtad hús meg egy kis felesleg is netán, azt át tudod alakítani izommá, és akkor csupaizom is lehetsz viszonylag hamar.
14/15 A kérdező kommentje:
A tény az, hogy én a magas&vékony kategóriába sorolom magam, és hát keveset is eszek, reményeim szerint a kondizás némi étvággyal is felruház. Azt a verziót szeretné választani amivel kevesebb az esélye, hogy elhajtanak első ránézésre, és januártól érvényes a bérlet
2011. dec. 27. 20:48
15/15 anonim válasza:
Nemtom ki adta ezt az ökörséget
de k*rvára felb@szott 1 másodperc alatt. Attól hogy "szétgyúrt" a csávó még szálkás, a 1. pedig kib@szottul gyenge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!