Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak a szálkás vagy a "csupaizom" jön be jobban?
Szerintem a szálkás sokkal szexibb, mint a csupaizom pasi. ;)
16/L
hát api,ha a szálkás a cél,akkor inkább konyhatündér legyél,mert az elsősorban a kaján múlik.
kb 20% az edzés és 80% a kaja arányban.
a sport első számú célja meg nem lehet más,mint az egészség megőrzése.
a többi cél csak utána jön.
Nézd, tudni kell hol van a határ a kondizásban. A csupaizom kategória undorító, a nagyon szálkás is. Aranyközépút. Ezt mondom. Én most 19 éves elsős egyetemista vagyok. A helyzet az, hogy gyúrtam én a nyáron de ez a jogi egyetem nagyon elveszi az időmet így kissé összeestem és hasra kicsit meghíztam. A tervem, hogy január végétől elkezdem a kondit, hogy kifújjam magam a nyárra.
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor még most kezd el, hogy a nyárra kifújd magad a strandra, hogy tudj pózolni, stb. De tudd, hogy ne menjen a kondi a tanulás rovására és túlzásba SEM kell vinni!!!! 19/f
A megkülönböztetés - gondolom én - a mértékre vonatkozik, nem az alapállapotra.
----> Nem mindegy azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!