Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak a szálkás vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak a szálkás vagy a "csupaizom" jön be jobban?

Figyelt kérdés
Karácsonyra megleptem magam egy x idejű kondibérlettel (igen csak a csajok miatt :) ), és arra lennék kíváncsi, hogy mit kéne célul kitűznöm?

2011. dec. 27. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szálkás,vagy az se kell,hogy izmos legyen.Lehet normál vékony alkat,lényeg,hogy nagyobb válla legyen mint nekem és 185cm legyen kb.
2011. dec. 27. 19:54
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
első: de qrva felszínes vagy....ribanc...
2011. dec. 27. 19:56
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a szálkás sokkal szexibb, mint a csupaizom pasi. ;)

16/L

2011. dec. 27. 19:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

hát api,ha a szálkás a cél,akkor inkább konyhatündér legyél,mert az elsősorban a kaján múlik.

kb 20% az edzés és 80% a kaja arányban.

a sport első számú célja meg nem lehet más,mint az egészség megőrzése.

a többi cél csak utána jön.

2011. dec. 27. 20:02
 5/15 anonim ***** válasza:
19.56 valószínű kis tökalsó 160centis manus :D
2011. dec. 27. 20:03
 6/15 anonim ***** válasza:

Nézd, tudni kell hol van a határ a kondizásban. A csupaizom kategória undorító, a nagyon szálkás is. Aranyközépút. Ezt mondom. Én most 19 éves elsős egyetemista vagyok. A helyzet az, hogy gyúrtam én a nyáron de ez a jogi egyetem nagyon elveszi az időmet így kissé összeestem és hasra kicsit meghíztam. A tervem, hogy január végétől elkezdem a kondit, hogy kifújjam magam a nyárra.

Ha elfogadsz egy tanácsot akkor még most kezd el, hogy a nyárra kifújd magad a strandra, hogy tudj pózolni, stb. De tudd, hogy ne menjen a kondi a tanulás rovására és túlzásba SEM kell vinni!!!! 19/f

2011. dec. 27. 20:06
 7/15 mus musculus ***** válasza:
Szálkás egyértelműen, habár tőlem olyan is maradhatnál, amilyen most vagy.
2011. dec. 27. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Idióták az izmos meg a szálkás mióta ellentétes állapot?
2011. dec. 27. 20:20
 9/15 anonim ***** válasza:
20:03 helyett 181
2011. dec. 27. 20:23
 10/15 mus musculus ***** válasza:

A megkülönböztetés - gondolom én - a mértékre vonatkozik, nem az alapállapotra.

[link]

----> Nem mindegy azért...

2011. dec. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!