Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit vagy csak egyszerű barátság?!
Az a lényeg,hogy van egy fiú o.társam,már 4 éve az o.társam,de eddig nem figyeltem fel rá,aztán most elsőnek ülünk egymás mellett..elvagyunk,beszélgetünk,nevetünk és észrevettem,hogy kb 3 hete,amikor beszélgetünk hosszasan egymás szemébe nézünk,többet beszélgetünk neten keresztül és ez már o.társaknak is feltünt...neki is barátnője nekem is van barátom.
Aztán mikor így összekombináltak minket,kitaláltuk,h egy picit kétértelműen beszélgetünk,viselkedünk,ami sikerült is!Aztán ezeken mi meg nevetünk.Most h szünet van,még levelezünk,meg egyik nap még smst is írt..és én is neki.
Bevallom nekem tetszik..de nem tudom h én tetszek-e neki? Miért írt nekem este smst? Szerintetek ez csak egy egyszerű o.társi kapcsolat vagy esetleg más is? Kiváncsi vagyok,hogy mit gondoltok... :) Köszii előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!