Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire megyek a szépségemmel, ha senkinek sem kellek igazán?
Azt nem tudom, csak tippeltem.
Az én almám belseje adrenalinnal van tele. Mikor egy lány beleharap annyira megijed, hogy eldobja... :(
Ha nem győri, vagy akörnyéki vagy, akkor tuti, hogy nem ismerlek.
Amúgy meg ez a ehhez meg ahhoz hasonlítanak dologgal eléggé lehet ferdíteni. Engem is szoktak hasonlítani egyik színészhez, de azért persze látszik, hogy vannak különbségek.
Nem sok olyan lányt ismerek, aki szép és 5 perc után nem kapok tőle agyf*szt, bár lehet pont Te is kivétel vagy, de manapság már aki picit is ad magára/jól néz ki, az hihetetlenül cukcsyh meg flegmahciccahh, stb.
Melyik egyetem+szak amúgy?
Egyetemre jársz, és nem találsz rendeset?
Biztos jól körülnéztél?
Másrészt a "így soha sem lesz senkim :D" sem túl bíztató.
Lehet az a baj, hogy nem vagy elég közvetlen...
23F
jaja utolsó ez nekem is tetszik, hogy "na mot szerencsém lesz és egy ilyen csajszi lesz a bnőm. :)
amúgy egy segg*fej vagyok szóval tuti nem jönnék be a kérdezőnek...
Én meg nem is akarok bejönni a kérdezőcsajnak...
Ha valaki válaszol az már akar is valamit??? Na ezek után akkor megnézem kétszer is mire válaszolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!