Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a nagynénémhez, :O ez normális?
Sziasztok!
Az nagyon beteges dolog,hogy szexuálisan rettenetesen vonzódom a nagynénémhez?
Ő is csak a "20as" éveiben jár..
Nagyon jól kijövök vele, és a férjét is nagyon bírom..
Azt hülyeség lenne mondani, hogy érzek iránta a szereteten kívül bármit is...de fizikailag borzasztóan vonz..és úgy érzem, hogy ő is ezt érzi irántam..[sokszor "szemezünk", meg keressük egymás társaságát..egyszerűen megbolondít a teste..és sokszor direkt ingerel vele]bár lehet ezt bemesélem magamnak...
Mással is előfordult már ilyen?
Nagyon gáz? Mi a teendő ebben a helyzetben?[az orvosi eseten meg a diliházon kívül ha lehet:)]
18F
Azért kíváncsi lettem volna a történet reggeli folytatására:D
Kicsit erős nyugtató lehetett::DDD
Nem nyugtató volt az...
Egyébként nem az én történetem, de nem bántam volna, ha velem esik meg.
Hát inkább vmi elefánt kábító, ha semmire nem ébredt fel xDD
Phu imádom az ilyen történeteket..
Most belegondoltam, hogy velem is ilyen adódhatna és reggelre nem derülne ki semmi..á:D
# 7/14-es vagyok, és LÁNY
Igen, lefeküdtem vele. Többször is. Kicsit bűntudatom volt, a feleség miatt, de valami őrülten sármos pasi!
Jó nő a nagynéni? Mert ha igen, akkor én is bevállalnám.
Nekem nincs nagynéném, de van egy-két csaj unokatesom. Ha csupán pasi szemmel nézem őket, jó testük van és szép mellük. Lehetne "tólni" őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!