Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a nagynénémhez, :O ez normális?
Sziasztok!
Az nagyon beteges dolog,hogy szexuálisan rettenetesen vonzódom a nagynénémhez?
Ő is csak a "20as" éveiben jár..
Nagyon jól kijövök vele, és a férjét is nagyon bírom..
Azt hülyeség lenne mondani, hogy érzek iránta a szereteten kívül bármit is...de fizikailag borzasztóan vonz..és úgy érzem, hogy ő is ezt érzi irántam..[sokszor "szemezünk", meg keressük egymás társaságát..egyszerűen megbolondít a teste..és sokszor direkt ingerel vele]bár lehet ezt bemesélem magamnak...
Mással is előfordult már ilyen?
Nagyon gáz? Mi a teendő ebben a helyzetben?[az orvosi eseten meg a diliházon kívül ha lehet:)]
18F
Én simán el tudom képzeni, nekem a matektanárommal volt hasonló, hónapokig nem tudtam eldönteni, és nem ismertem megszólalni, mert féltem, hogy csak bemesélem magamnak.
De baromi jó volt az ágyban.
nem küldök ipadről vagyok:D
De rettenetesen fel tud vele húzni, hogy direkt előttem guggol le vagy pucsít be..
és tudom, hogy mennyire beteges és rossz dolog..tisztába vagyok ezekkel..de akkor is megőrjít..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!