Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek senkinek az egész világon. Évek óta nem volt senkim és nagyon úgy tűnik nem is lesz. :/ Én nem tudom télleg minden lányt csak a külső érdekel? Nincs senkim nem birom tovább. megöljem magam, vagy tudtok más megoldást?
az osztájomból mindenkine kvolt rjtam kivül csak nekem nem... biztos azért mert ők hejesek én meg nem...
a csajok az nem érdekli ha van humorod vagy ha odafigyelsz rájuk nem... csak ha hejes vagy az érdekli őket
1. Nem értem mit vársz 15 éves lányoktól.
2. A helyesírásod pocsék.
Vagy csak azért, mert folyamatosan sajnáltatod magad?
Amúgy a nőknek az is bejön, ha helyesen le tudsz írni egy mondatot.
Figyu, 15 évesen simán tudsz még a külsődön alakítani, ha nem vagy elégedett vele.
A kis 15 éves pics*k aggasztanak? Jajj.... Én 19 éves koromig l*szartam hogy van-e csajom vagy nincs. És a legjobb, hogy nem vagyos se adonis, se alain delon, de még robert de niro se, mégis be tudok csajozni. Hozzáállás kérdése.. Ha eldöntöd magadban, hogy jajj engem nem szeret senki, akkor ez kiül az arcodra, érződik a beszédeden, a mozgásodon, cselekedeteiden, és akkor azt mondja minden csaj, hogy "fúj de gáz lúúúúzer". Tegyél ellene... ennyi a trükk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!