Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha nekem számít a külső? 17/L
Csak olyan fiúkkal tudok kapcsolatot elképzelni akik jóképűek és izmosak.
Hiába kedves és aranyos egy srác, ha a fentieknek nem felel meg akkor nem tudok vele kapcsolatot elképzelni.
Nem baj. Mindenkinek más számít, de ettől kerek a világ.
Én például ugyanígy vagyok az ésszel és műveltséggel.
Szóval ez nem gond. Ha neked ez az elvárásod, akkor ez. Nem igen létezik olyan ember, akinek nincsenek elvárásai.
Még csak 17 éves vagy, ez még gyökeresen változni fog :D
Amúgy nekem baj. Mert én egyik kategóriába se tartozom :D Pedig ez minden nőnek elvárás :\
Persze alapjában véve nem baj. Ha te is egy sportos helyes csaj vagy, alapvető igény... Ha emellett nem feltétel, hogy kedves és aranyos is legyen, annyi pasit találsz amennyit nem szégellsz :D:D
Én sem tudnék járni olyan lánnyal, aki külsőre egyáltalán nem tetszik...
21F
A külső ami megfog, a belső, ami megtart, vagy ilyesmi.
Szóval mindenkinek számít a külső, nem lehet együtt valakivel az ember, ha nem vonzódik hozzá.
Az más kérdés, hogy vannak, akiknek igen irreálisak az elvárásai, vagy, hogy képtelen esélyt adni azoknak, akik bármiben eltérnek az ideáltól.
Ha nem akarsz egyedül maradni, tudd, hogy mi az amit még elfogadsz, még ha nem is tökéletes, és mi az ami már nem jöhet számításba.
(csak példaként: az én párom, akit imádok, semmiben sem hasonlít arra ami az én ideálom, leszámítva egykét igazán lényegtelen tulajdonságot. De ettől még vonzónak, sőt szexinek tartom. Az ember tudjon alkalmazkodni!)
22L
"A külső ami megfog"
Igen, ez a női szexualitás teljes és kimerítő összefoglalása. Megtarthatja egy ideig a pasi belseje, de ismét jön egy másik akinek a külseje még jobban megdöbbenti és "megfogja".
Ha igazad lenne Lelkek Erdésze, akkor nem lenne ilyen kor alatt kötött házasság, vagy ténylegesen működő élettársi kapcsolat.
Pedig ilyen létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!