Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek senkinek az egész világon. Évek óta nem volt senkim és nagyon úgy tűnik nem is lesz. :/ Én nem tudom télleg minden lányt csak a külső érdekel? Nincs senkim nem birom tovább. megöljem magam, vagy tudtok más megoldást?
Szerintem halgass inkább rám, tanulj, üzletelj építs kariert, keress sok pénzt. Igaz nem lehet mindenkit megvenni, de abban biztos lehetsz hogy ha van pénzed nőd is lessz, és minnél több pénzed van annál szebb nőd lessz majd.
Tuti megoldás :D
"évek óta nem volt senkim"
nekem ebből az jön le hogy évekkel ezelőtt viszont volt. Akkor miért ne lehetne majd a jövőben is? Próbáld meg nem feladni a reményt
Szerintem ilyen mindenkinek van az életében. Leginkább akkor, amikor a tényleg jó csajok tetszenek. Ekkor egy idő után már van bátorságod is beszédbe elegyedni velük, de rövid úton lekoptatnak.
Be kell lőni az célcsoportot, amelyiknek te is megfelelsz és akkor sikereid lesznek. Ne felejtsd el, hogy a csajok is csak "azt akarják" és ne higyj a hülye szingli dumáknak, mert minden barátnőjüket írigylik, akinek pasija van, főleg azt, akinek már gyereke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!