Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon szánalmas vagyok, amiért sírok, csak mert nincs barátnőm, akivel szerethetnénk egymást? Az ünnep miatt a szokásosnál is érzelmesebb vagyok, úgy tűnik.22/F
Csak mindig elvonulva sírok a szobámban, ügyelve, hogy ne lássa és ne tudja a család többi tagja, szégyellem magam, hogy ennyire érzelmes vagyok fiú létemre. De annyira fáj, hogy nincs egy lány az életemben, akivel ott lehetnénk most is egymásnak. Már két napja a takarómat ölelgetem és elképzelem, hogy a barátnőm fekszik mellettem.
De szégyellek erről ismerőseimnek beszélni. Nagyon magam alatt vagyok. :'(
Egyszer volt egy olyan napom amikor a takaromat ölelgettem és odaképzeltem egy lányt magam mellé.
Egyszer volt egy olyan hetem amikor mindennap könnyeztem elvonulva.
Egyszer volt egy olyan hónapom amikor alig vártam hogy találkozzak azzal a lánnyal.
Egyszer volt egy olyan évem amikor nem gondoltam az ilyenekre...
Te lány vagy, hozzád jönnek a fiúk, nem is a te dolgod a vadászat, a kezdeményezés.
Na ez nem igaz. Nem az a fajta vagyok, akihez odajönnek. Nem vagyok valami szép, duci is vagyok, a barátnőim meg szépek és vékonyak, hozzájuk mentek oda. Nem oldódtam fel akkoriban társaságban olyan hamar.
Ti pasik annyira elkönyveltétek, hogy a lányoknak könnyű dolguk van, csak várják, hogy a f@sz berepüljön az ablakon.... :@
ma 13:34
Pedig általában így van.
Én egyébként próbálkoztam csúnya, duci lányoknál is és tudod mi volt a legmeglepőbb, hogy még ők is elutasítottak.
Szerintem sok lánynak túl magasra van téve az a léc.
Én ezek után azért is a szép lányoknál próbálkozom vagy legalábbis, aki nekem tetszik.
Ha a csúnya lányoknak is van akkora egója, akkor nekem is lehet akkora egóm, hogy én is csak a szép lányokra hajtsak ezentúl.
Jó, oké, általánosítgass csak és sajnáld magad tovább. Ha már a csúnya lányoknak van ekkora egója... Ráhajtottál egy csúnya lányra, mert azt gondoltad, van elég elkeseredett hozzá, hogy őt majd megdughatod? Vagy mi? Az meg elég bunkó dolog, hogy egyenlőséget teszel a csúnya és a duci közé.
Menj oda a topmodellekhez, nem érdekel. De azért, ha ennyien elküldtek a fenébe, gondolkozz el azon, hogy mi lehet benned, ami elriasztja a lányokat. Esetleg tegyél fel egy képet, vagy mit tudom én. A neten senki nem írja le a hibáit, hogy miért nem jön neki össze, csak azt, hogy pedig ő próbálkozik, jujj, jajj mi a baj velem.
ma 13:55
helyes vagyok, lányoktól tudom, csak sajnos messze élnek, így én meg távkapcsolatot nem akarok
valamiért itt a térségben pechemre nem találtam még olyan lányt, aki ugyanúgy vonzódna hozzám, ahogy én hozzá
egyébként direkt azért próbáltam ki csúnya és duci lányoknál, mert kíváncsi voltam ők is ilyen felszínesek-e, mint a szebbek, hát igen nem kellett csalódnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!