Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar királylányoknak van puncijuk. Mit gondolsz erről? Bővebben lent.
2011. dec. 25. 09:55
1/5 anonim válasza:
Na az lenne a szép ha nem lenne.
2/5 anonim válasza:
Szerintem tök felesleges cikk, nem tudom, mit kell felfújni egy tök természetes dolgot.
3/5 Shai-Hulud válasza:
Így néz ki az, mikor egy publicista baromira nem tud semmi értelmeset írni, hát ki kell találni valamit, amivel felhívja magára a figyelmet.
Ezek a népmesék elég régóta léteznek, senkinek semmi baja nem volt velük, még a meglehetősen prűd falusi közvéleménynek se. Nem tudom, mi a fenéért kell ezekbe is belekötni???
Pedro
4/5 anonim válasza:
Én is ezeken a meséken nőttem fel és nem lett tőle semmi szexuális és lelki bajom. Élek, virulok, boldog vagyok.
Mellesleg a mostani reklámokhoz képest a népmesék "szexualitása" édeskevés inger egy mai csemetének :S
22/L
5/5 anonim válasza:
Felháborító, hogy ezért a Magyar Népmeséket, mint rajzfilmet kritizálják. Ezek valóban magyar népmesék, nem a rajzfilmkészítők írták. Ez a magyar kultúra része. Teljesen egészségesen viszonyulnak ezekhez a szexuális jellegű dolgokhoz, igen színvonalas alkotás véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!