Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen magasak a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen magasak a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
már van olyan 14 éves is aki máár 187 cm
2011. dec. 25. 01:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ja van benne vmi a nesquik a hibás...akkor ajánlom az összes törpe srácnak a nesquiket!
2011. dec. 25. 02:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez azért van mert az embereknek egyre nagyobb heréi vannak a sok sugárzás meg minden miatt...

És mutáns spermákat termelnek hogy alig férnek ki a lukon.

Ha jobban megnézed egy fejtés után még rád is kacsint.

2011. dec. 25. 02:19
 13/18 anonim ***** válasza:
egyszerű példa:a hagyományos háztáji nevelésű csirke nehezen nő meg, és ellenálló a természetnek. a nevelt táposcsibe meg 3 hónap alatt teljesen kifejlődik,és teljesen kiszolgáltatott a természetnek, ha valaki megveszi, hazaviszi, nevelni próbálja.a mai gyerekek is, sokkal másabb kaját kapnak, amitől hamar kifejlődnek, de gyengébbek, betegesebbek mint a régebbi emberkék
2011. dec. 25. 10:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Én pici vagyok. :D (158-159 cm)

19L

2011. dec. 25. 10:55
 15/18 anonim ***** válasza:
sokkal jobban szeretem az alacsony lányokat.
2011. dec. 25. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
mert aztán mindenki tehet róla, hogy mekkorára nő... az egyik legbosszantóbb amikor valakit a magassága alapján gúnyolnak :"D térjetek már észre emberek, nem mi választjuk, ez adottság, nem sokat tehetünk érte vagy ellene. a kérdésre meg nem tudom a választ, de én nem vettem észre hogy magasak lennének... 168 centis lány vagyok, elvileg csak 4 centivel magasabb az átlagosnál, gyakorlatilag meg zsiráfnak érzem magam a korosztályomban... (középiskolás vagyok, végzős) szóval milyen magas mai fiatalokról beszélsz?
2011. dec. 25. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló, ha zsiráfnak érzed magad, akkor nézz körül, hátha Liliputiék országába vagy :D

Az én legutóbbi három barátnőim mind 170cm fölötti magasak voltak.

Amúgy a honfoglaló magyarokkal ne vessen össze minket senki, mert sok nép vándorolt be ide, és keveredtek a genotípusok, ezért lettünk magasabbak. Meg mint mondtam: jól vagyunk tartva.

2011. dec. 25. 21:08
 18/18 A kérdező kommentje:
nem csak a lányokra gondoltam
2011. dec. 25. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!