Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van egy fi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy fi akibe szerelmes vagyok. ő is nagyon sokáig szeretett, de elutasítottam mert megijedtem és nem voltam benne biztos, mert minden csajnak szívecskéket ír meg ilyenek.

Figyelt kérdés
2 hónapig nem beszéltünk aztán rám írt azzal,hogy szeret miközben 20 csajjal kavart.összevesztünk mert megtudtam hogy olyanokat mond rólam ,hogy kurnám meg ilyenek.aztán ilyet ír:rá vagyok kattanva ,és töröltem facebookról.szerelmes vagyok belé,de nem jelölhetem vissza hisz akkor tényleg azt hinné hogy rá vagyok kattanva.
2011. dec. 25. 00:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
inkább segíts:D
2011. dec. 25. 00:41
 12/23 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak köszönöm...de aza baj hogy nem keres ,és még elhívni se mer..tuti hogy már megint azon van hogy legyen egy csaja..
2011. dec. 25. 00:43
 13/23 anonim ***** válasza:
akkor meg mit foglalkoztat? felejtsd el és kész. szerezz te is másikat
2011. dec. 25. 00:44
 14/23 A kérdező kommentje:
de szeretem ez az egyetlen baj:SSS..
2011. dec. 25. 00:45
 15/23 anonim ***** válasza:

ne alázd magad porrá....

nem írtad sehol de szerintem olyan 15-16 éves lehetsz (szólj ha nem így van)

tapasztalatból mondom el fog múlni ez a szerelemnek hitt dolog vele szemben, gondolkodj egy kicsit saját magadon, foglalkozz a tanulással, kösd le magad valamivel, csináld amit szeretsz és ne gondolj rá

próbáld megutálni amiért így vislkedik veled, ne hagyd magad kihasználni, legyen benned női tartás

23/F

2011. dec. 25. 00:49
 16/23 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok igen,és köszönöm. megpróbálom elfelejteni:/
2011. dec. 25. 00:50
 17/23 anonim ***** válasza:
akkor a saját keresztneved írd le :P
2011. dec. 25. 00:55
 18/23 anonim ***** válasza:
úgy állj hozzá ehhez is ( ahogy mindenhez) ha el akarod felejteni akkor el fogod, nem próbálni kell, -ezt mindenre értem- hanem megcsinálni és kész, mert a végén még csak próba marad belőle....
2011. dec. 25. 00:55
 19/23 A kérdező kommentje:
mért érdekel ennyire?:D
2011. dec. 25. 00:56
 20/23 A kérdező kommentje:
ismerlek vagy mi?(utcsóelötinek)
2011. dec. 25. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!