Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy kérés?
Figyelt kérdés
a pasimtól azt kértem szülinapomra (ma van) hogy így karácsony előtt vigyen el a pesti vásárra és nézzünk szét meg vásároljunk. erre ő mondta hogy ez neki túl nagy kérés ő nem fog órákat állni mellettem ahogy én plázap*csaként vásárolgatok. én meg mondtam hogy azért ennyit kibírhatna a szülinapomon és hogy amúgyis vettünk volna forraltbor és ő azzal vígan el lett volna amíg én körülnézek főleg hogy nekem fél óra a vásárlás. ő mondta hogy nagyon sajnálja de ezt nem teszi meg és hogy ne is kérjek soha ilyet tőle mert hogy ő nem a plázap*csába lett szerelmes hanem belém. szerintetek? 15/L2011. dec. 23. 19:03
11/13 anonim válasza:
Boldog szülinapot és Boldog Karácsonyt, pasid meg köcsög, én is simán kibírnék fél órát, nekem az semmi egy 10 órás munkanaphoz képest főleg azzal akit szeretek. Nyápic (pasid) és akkor finom voltam...NAGYON. -.-'
13/13 anonim válasza:
MI az a pesti vásár?:D A Vörösmarty téri karácsonyi vásárra gondolsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!