Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan 2 hete nem jött meg a havim. Lehet hogy terhes vagyok?
Mikorra vártad? Már biztosan kimutatja a teszt. Helyedben elotte tesztelnék és ha pozitív, csak akkor szolnék a szuleimnek! 16 évesen nem lessz konnyu.
25 N - 11 honapos kislány anyukája
hát ez nagyon édes... :D nem akarod, hogy anyukád megtudja, hogy nem vagy szűz ezért el se mész orvoshoz. de nem védekeztél, valószínűleg terhes vagy, sőőőőt! már a neve is megvan a bébinek!
uramatyám, te komolyan gondolod, hogy mikor nagy hassal ülsz majd otthon akkor anyukád legyint egyet, hogy áh, biztos nem terhes ez a lány, hisz szűz!!! vagy ha hazaballagsz egy bébivel akkor anyud majd gondolja, biztos a szomszédé... ???????????
mi a fenére gondolsz ilyenkor, áruld már el!!!!!
egyébként meg kiskorú vagy, anyukádnak tudnia kell róla, bárhova mész, ha terhes vagy értesíteni fogják, sőt még a döntés is az övé lesz, hogy megtartod-e vagy sem.
de hát aki 16 évesen van olyan felnőtt, hogy szexuális élete legyen, feltételezem ezzel tisztában van, nem igaz?
A hosszú hallgatást pozitív tesztként fogom föl.
Boldog Karácsonyt!
ha terhes lenném megtartanám!
a neve Amber(émbör) lenne +az én nevemet kapná és az apukája vezetéknevét..
még nemcsináltam meg de egyik ismerősömmel is ugyanez volt és neki hányingere is volt és negatív lett a teszt.. nekem hányingerem sincs.. amúgymeg dokihoz is elfogok menni. és ha terhes is vagyok akkor már mindegy.. de orvoshoz elfogok menni
anyut meg nemfogják értesíteni ismerősömnél se volt értesítés ;)
Majd írd le a fejleményeket,kíváncsi vagyok!:D
Nagyon cuki név.:) Boldog Karácsonyt!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!