Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan 2 hete nem jött meg a havim. Lehet hogy terhes vagyok?
Csak azért nem mész el, mert anyukád ott dolgozik? Azért egy kórház elég nagy, nem hiszem, hogy minden orvos minden orvossal puszipajtás. Honnan tudná meg, hogy kinek a gyermeke vagy?
Tedd félre a büszkeséged, és bizony irány a nőgyógyász! 2 hetet nemigen szokott csúszni, valószínűleg beütött a krach. Anyudnak is mindenképp szólj, ő fog tudni segíteni. Igen, egy kis fejmosást kaphatsz, de ennyit mindenképp megér. Legközelebb óvatosabb leszel ...
Hány éves vagy?
hát nemvédekeztünk vele soha. kihúzta és elvolt intézve..:|
mi az a krach? hát az lesz de oda nemkell tajszám meg anyu adatai meg ilyenek? 16 vagyok.
még nemvettem tesztet de szerintem itt lesz az ideje..
Csak Gratulálni tudom, hogy ilyen primitív vagy -.-". Igen lehet, hogy terhes vagy. Hányszor kell nektek elmondani, hogy az nem védekezés, ha megszakítjátok az aktust? o.o
Gumi vagy fogamzásgátló NA AZ A VÉDEKEZÉS!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!