Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175-180cm vagyok csak férfi létemre, hogyan növelhetnék ezen? Hogy lesz így barátnőm?
Tudom, hogy a lányoknál ez nagyon fontos, és tény, hogy a fiatalok ma már nagyon magasak, lányoknál kb. 175 az átlag + 10 centit ugye rá kell számolni mert felveszik a magassarkút, és fiúknál is 190 körül lehet az átlag.
Lehetséges, hogy magasabb legyek?
én 160 cm vagyok, talán kicsit alacsony, de szerintem még beletartozik a normálisba, és nekem az a lényeg, h magasabb legyen nálam, de szinte mindenki az, szóval ennyit erről:D egyébként sem vagy alacsony szerintem
17/L
nem mond semmit, amúgy meg ha nem vagyok alacsony akkor miért van az, hogy 10 15-25 éves fiú közül 8 magasabb nálam jóval?
Meg 13-14 éves 180 centis lányok vannak?Ennyit erről, én kicsinek érzem magam.
Nem a magasság a lényeg.
Meg hogy várod el, hogy téged elfogadjanak, ha te se vagy kibékülve a magasságoddal. Ezen nem tudsz változtatni, bár nem tudom, hogy milyen életkorban vagy.
Magaddal barátkozz meg először és utána lesz barátnőd.
mondjuk valamilyen szinten megértem az aggályaidat.
én 185 vagyok, ehhez képest igencsak szarul esik, amikor úgy kell felnéznem a 14-16 éves kis köcsögökre, annyival magasabbak nálam :D nem tudom mivel etetik ezeket, de nőnek mint a k.rvaélet :D Hollandiában meg a messzi északon még rosszabb a helyzet, ott a 185-190 kb átlagosnak számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!