Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Hölgyek, Lányok a véleményeteket kérném a testemről?
TROLLOK nem izgatnak!!!
Jövőhéten lesz egy program, és vmennyire látszani fog a testem, és a társaságban lesz olyan is aki közelebb áll hozzám mint más, vagyis a felé haladunk hogy majd egy kapcsolat is kialakul talán. Szóval az lenne a kérdésem h testre ti mennyit adnátok a 10 pontból.
10/9 vagy 10/10, attól függ élőben milyen :) Csak hajtsd le a vécéülőkét, arra minden lány allergiás. :D
19/L
A tested jó, bár nekem jobban tetszenek a természetes, nem nagyon kisportolt izmok.
Viszont ha a kiszemeltet komoly kapcsolatra szemelted ki, akkor jobb esetben nem a tested lesz az első szempont, ami alapján el kell döntenie, kellesz-e neki.
10/10 :P ha nem sikerül a csajjal nálam jelentkezz!!! xD. nah komolyra fordítva: szerintem teljesen rendben vagy, az hogy a csajnak tetszik-e már csak ízlés kérdése
18/L
Húha..
Nekem nagyon bejön, akinek nem, az hazudik:)
Kár, hogy az arcod nem látszik:)
Ezen ne aggódj, nem kell szégyenkezned, egy csöppet sem.
Ha esetleg mégsem jön össze a dolog az illetővel, itt vagyok én (najó csak vicceltem)
20l
29-es..Én vagyok az ostoba, amikor te olyat is odaolvasol a válaszomba, amit nem is írtam? Említettem én egy szóval is, hogy nem szeretem a mackós pasikat? Olvass már vissza, mielőtt leszólsz valakit!
A kérdésre meg még csak nem is válaszoltál..
Amúgy meg nem kell ám mindent szó szerint venni, ezt csak olyan ironikusan mondtam, de hát mindig akadnak olyan (ostoba) emberek, akik nem értik a viccet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!