Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Hölgyek, Lányok a véleményeteket kérném a testemről?
TROLLOK nem izgatnak!!!
Jövőhéten lesz egy program, és vmennyire látszani fog a testem, és a társaságban lesz olyan is aki közelebb áll hozzám mint más, vagyis a felé haladunk hogy majd egy kapcsolat is kialakul talán. Szóval az lenne a kérdésem h testre ti mennyit adnátok a 10 pontból.
Nekem bejön, mondjuk az sem zavarna, ha kicsit kevésbé lennél izmos. De 10/10. :)
16/L
Attól még nem vagy erős, hogy kinyomsz x kilót. :) Thai boxtól inkább, ha jól olvastam, mert ott megtanulod kihasználni a testedben felgyűlt erőt. Vagy akármilyen másik sportban. A kondi arra jó, hogy kicsit feltuningolja a sportolás közben szerzett izomzatot.
Egyébként nincs rossz tested, bár én nem mai kis divatcica tini vagyok, szóval egy kicsit még erősebb-szőrösebb férfitesttel jobban mutatnál, akár így szálkásan is. Bár ez én vagyok, mert sokat sportolok, és megszoktam, hogy körülöttem minden pasi nagy és izmos, lehet ezért látom ezt normálisnak. :)
De mondom, amúgy nincs rossz tested, mondjuk 8/10.
20L
10/10 :))
Nagyon szép, párom is ilyen alkat. :) De ő egy percet se kondizott...kemény fizikai munkát végez. Megveszek érte, mint ahogy a legtöbb nő.
22N
17/19: háát a szörzet nem mutatna rajtam jól, eléggé fiatalnak tűnök ahoz képest hogy 19 vok...
19/19 állítólag jó az összkép is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!