Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt rá oka hogy dobjon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt rá oka hogy dobjon?

Figyelt kérdés
ott kezdődik hogy van egy csaj aki már az elején is szét akart szedni engem és a pasimat. ezért azt terjesztette hogy én k*rva vagyok és hogy 10 pasival megcsaltam a pasimat. mikor ezt a pasim megtudta akkor így elkezdett gyanakodni és megnézte az sms-eimet meg a leveleket fészen. én mondtam hogy nyugottan nézze meg úgysincs mit takargatnom mert nem csaltam meg. aztán tegnap 4en voltunk én a barátnőm a pasim és az ő haverja és a barátnőmnek szó szerint ezt mondtam : a gyerekem remélem majd zöld szemű lesz mert az olyan szép. mikor a pasim ezt meg hallotta elkezdett ordibálni hogy én megcsaltam és hogy terhes vagyok és hogy ki az apa (mert hogy még szűz vagyok és nem feküdtem le vele) . én mondtam hogy nem vagyok terhes és vagy fél órán keresztül mondtam neki hogy nem vagyok terhes. aztán ma felhív hogy : " amiket te csináltál azokat nem tudom megbocsájtani úgyhogy jobb lenne ha szakítanánk". én erre mondtam neki hogy dögöljön meg mert én nem csináltam semmi rosszat. szerintetek megérdemeltem? 15/L
2011. dec. 22. 14:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem te tehetsz róla, de ha barátod másnak hisz....
2011. dec. 22. 14:39
 2/11 A kérdező kommentje:
épp ezaz. főleg hogy elvileg szeretett.
2011. dec. 22. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem jobb hogy szakítottatok, mert a pasid egy gyökér!!! Alapból neked kéne hinnie, de hogy még itt elkezd ordibálni???
2011. dec. 22. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátod egy elmebeteg h.lye. Csak ennyit mondanék. Ne törődj vele, találsz jobbat. Sokkal jobbat. Tulajdonképpen jót tett veled, hogy szakított. Könyörgöm nehogy visszafogadd.
2011. dec. 22. 14:51
 5/11 A kérdező kommentje:
biztos nem fogom vissza fogadni.
2011. dec. 22. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Bocs hogy ezt mondom de elég hülye a pasid ha másnak hiszi el a pletykákat.

Jobb is hogy szakítottatok!

2011. dec. 22. 15:04
 7/11 Hanariko ***** válasza:
100%
ez tiszta röhej... (mármint a srác viselkedése)
2011. dec. 22. 15:26
 8/11 A kérdező kommentje:
énis igy gondolom hogy jobb hogy szakítottunk de én szerettem őt és így ez tök nehéz hogy egy hülye rib@ncnak hitt és nem nekem. :S
2011. dec. 22. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Mindegy.

De tanulj az esetből! A másik csaj valamiért nagyobb meggyőző erővel rendelkezett. Eltanulhatnád, és használhatnád a későbbiekben, és akkor te jössz ki nyertesen!

2011. dec. 22. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy megszabadultál ettől az elmebetegtől. Mások nem ilyen szerencsések.
2011. dec. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!