Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti adtok olyan pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti adtok olyan pasinak esélyt, akinek az arca nem jön be abszolút (nem pattanásokra, stb gondoltam, hanem elálló fül, nagy orr pl Alekosznak) de iszonyat jó teste van? (Alekosznak nincs jó teste)

Figyelt kérdés
Meg jól is öltözködik. nem is egy utolsó visszahúzódó alak. De ha a fej el van cseszve, akkor a többinek is lőttek? Vagy lehet kompenzálin?
2011. dec. 21. 20:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak szerintem a legtöbb férfi nem bukik a pláza cicákra. Amúgy linkelj már be valami ismerőst, akinek babaarca van(ne valami világsztárt), akire buknak a csajok. Kíváncsi vagyok rá nagyon már.
2011. dec. 21. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is babaarcom van pár hónapja mondta egy részeg lány nekem, de nem kellek a lányoknak tapasztalom.
2011. dec. 21. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
hát persze 20L
2011. dec. 21. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem
2011. dec. 22. 09:46
 15/18 lizzi77 ***** válasza:
Nálam igenis van ilyen... [link]
2011. dec. 22. 16:15
 16/18 lizzi77 ***** válasza:
Bár az orra nem tetszik, meg elég kugli feje van, attól még állati szexis a hapsi
2011. dec. 22. 16:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Az orr az mióta lényeg egy pasinál. A legtöbb lány azt mondja, hogy a nagy orr az majdnem mindig szexepil, főleg ha megy a fejformájához.
2011. dec. 22. 16:21
 18/18 lizzi77 ***** válasza:
Bocs, te írtad a kérdésedben "elálló fül, nagy orr", de nem ez a lényeg, hanem , hogy megfogjon valami a hapsiban...lehet a szeme, a mozgása, a reagálása valamire, stb..neki meg egyszerűen ilyen a kiállása..továbbiakban hidegen hagy az orra
2011. dec. 22. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!