Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősek, és okosak? Most mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősek, és okosak? Most mi van? (Kifejtés lent)

Figyelt kérdés
Szóval mesélek. Mostanában egyre több "idősebb" forgolódik körülöttem. Ez hozzám képest azt jeleni (20 alatt vagyok), hogy 45 és a halál közt pár emberke nagyon bátornak érzi magát. Ott van rögtön a pap, ami elég furcsa, aztán a régebbi biosztanárom, a mostani info, és a legtettlegesebb pedig a töritanár. Karácsonyi műsor előtt kivitték a teremből a székeket, a padokon ültünk (én neki háttal beszéltem másokkal), és hátulról átölelt, és magához húzott, azután még 10 percig beszéltünk. Igazából egyikkel sem történt semmi, csak zavar, hogy félreérthetetlenül ott vannak. Emellett mindig (buszon, vonaton, utcán) is vannak bátrak, és 90%-uk Wass Albertet akar velem olvastatni. Mert ugye a legtöbben (mint a tanárok) nagyon is műveltek. Most mi van? Bevonzom őket? Nektek is van ilyen?
2011. dec. 21. 19:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még én sem, de már elszántam magam rá... Egyébként még túl fiatal vagy... (:D)
2012. jan. 5. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért, hány évestől lenne esélyem?

Alakítsunk olvasókört! :)

2012. jan. 5. 19:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Oké, oké, mi lenne a neve?

Egyébként pont a napokban gondolkoztam rajta, hogy de furcsa lenne, hogy ha bemutatnék valakit a szüleimnek, hogy "Hát őőő lenne a mostani párom, remélem áldásotokat adjátok ránk, igaz idősebb mint ti vagytok, de neeem baj. Van diplomája, munkája így el tud tartani".

Naaa hatásos? Kipróbáljam legközelebb???

2012. jan. 6. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:

A nevét még nem tudom, de mi leszünk a Wass-tagok.

Hány évesek a szülők?

2012. jan. 6. 22:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Már én is gondolkodtam a nevén, de ez nagyon tetszik, zöld mancsot neki!

41 mindketten 2 hónap eltéréssel.

2012. jan. 7. 17:41
 16/16 anonim válasza:
Körülöttem is forgolódhatnának.
2013. nov. 24. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!