Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ha a barátotok bevallaná h volt már azonos neművel együtt?

Figyelt kérdés

Amúgy minden f.sza lenne köztetek, szal tök jól működik a kapcsolat, majdnem fél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást... ti ott hagynátok? El merjem mondani neki? :/ Már nagyon elmondanám csak félek mert ebben az esetben lehet jobb inkább hazudni :( Nem tudom.

18/F

2011. dec. 21. 14:03
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Csak fiúval voltam, nem fiú+lány felállás, és igen, érzek vonalmat a saját nemem iránt.

Nem egyszer volt ilyen amúgy.

2011. dec. 21. 14:45
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

Figyelj, szerintem, ha komoly a kapcsolatotok, mindenképpen mondd meg! Én biztos, hogy nem akadnék ki ettől, mindenkinek szíve joga, hogy kivel van együtt, amíg rendesen megy a védekezés.

20/L

2011. dec. 21. 14:46
 23/33 A kérdező kommentje:
Ja és olyan 2 éve volt egy fiúval, és pár hónapig együtt is voltunk, csak nem tudott róla senki.
2011. dec. 21. 14:46
 24/33 anonim ***** válasza:

háát nehéz

mert ha a saját nemed iránt is vonzódsz azt illene tudnia

van esetleg valakid most a párod mellett?

vagy a férfiak iránti vonzalmat hogy tudod kezelni?

(nem elítélésből csak ezeket nem árt tisztázni)

2011. dec. 21. 14:49
 25/33 anonim ***** válasza:
66%
Én az ilyent letagadnám a helyedben... Nem kell mindig őszintéskedni főleg nem ilyen gáz szituációban. Hagyd életed ezen részét balladai homályban... Én tutira kiakadnék, de szerencsére nem kerültem még ilyen szituációba.
2011. dec. 21. 15:28
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Kitenném.

Nálam a férfiképbe ez nem fér bele.

Két pasi együttléte bennem hányingert kelt. Kb. mintha egy csodálatosan felépített várat rombolnának le bennem.

Persze ez én vagyok, látod, van, aki tűrné.

2011. dec. 21. 15:54
 27/33 A kérdező kommentje:
nem, nincs senki mellette és nem is akarok, ugyanúgy kezelem, mint ahogy egy normál embernek más csajok is tetszenek, mégse fekszenek le velük :)
2011. dec. 21. 15:57
 28/33 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szakítanék a barátommal ha kiderülne,hogy biszexuális. A lényeg,hogy elmondta és én bízom benne,hogy nem fog megcsalni se lánnyal,se fiúval. Persze azt nem viselném el,hogy mellettem még pasizzon is...az is ugyanolyan megcsalás. De ha neked csak előtte volt ilyen ,nem pedig mellette akkor nem haragudnék. te ismered a barátnődet,ha úgy gondolod tolerálná akkor mondd el,de ha bizonytalan vagy akkor ne kockáztasd a kapcsolatotokat..
2011. dec. 21. 16:06
 29/33 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem, ha szeretitek egymást akkor nem lesz baj. De ha nem kérdezi igazából minek elmondani...
2011. dec. 21. 21:53
 30/33 Hailey13 ***** válasza:
100%

szerintem elég ha elmondod, hogy biszex vagy. gondolj bele, milyen kellemetlen lenne a számára, ha ne adj isten szakítotok, aztán megtudja hogy egy férfi az új párod...kb azt érezné, csak a látszat miatt voltál vele.

boldog karácsonyt!:)

2011. dec. 25. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!