Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha a barátotok bevallaná h volt már azonos neművel együtt?
Amúgy minden f.sza lenne köztetek, szal tök jól működik a kapcsolat, majdnem fél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást... ti ott hagynátok? El merjem mondani neki? :/ Már nagyon elmondanám csak félek mert ebben az esetben lehet jobb inkább hazudni :( Nem tudom.
18/F
Csak fiúval voltam, nem fiú+lány felállás, és igen, érzek vonalmat a saját nemem iránt.
Nem egyszer volt ilyen amúgy.
Figyelj, szerintem, ha komoly a kapcsolatotok, mindenképpen mondd meg! Én biztos, hogy nem akadnék ki ettől, mindenkinek szíve joga, hogy kivel van együtt, amíg rendesen megy a védekezés.
20/L
háát nehéz
mert ha a saját nemed iránt is vonzódsz azt illene tudnia
van esetleg valakid most a párod mellett?
vagy a férfiak iránti vonzalmat hogy tudod kezelni?
(nem elítélésből csak ezeket nem árt tisztázni)
Kitenném.
Nálam a férfiképbe ez nem fér bele.
Két pasi együttléte bennem hányingert kelt. Kb. mintha egy csodálatosan felépített várat rombolnának le bennem.
Persze ez én vagyok, látod, van, aki tűrné.
szerintem elég ha elmondod, hogy biszex vagy. gondolj bele, milyen kellemetlen lenne a számára, ha ne adj isten szakítotok, aztán megtudja hogy egy férfi az új párod...kb azt érezné, csak a látszat miatt voltál vele.
boldog karácsonyt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!