Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha a barátotok bevallaná h volt már azonos neművel együtt?
Figyelt kérdés
Amúgy minden f.sza lenne köztetek, szal tök jól működik a kapcsolat, majdnem fél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást... ti ott hagynátok? El merjem mondani neki? :/ Már nagyon elmondanám csak félek mert ebben az esetben lehet jobb inkább hazudni :( Nem tudom.
18/F
2011. dec. 21. 14:03
11/33 A kérdező kommentje:
Hát ja, lehet igazatok van :/
2011. dec. 21. 14:26
12/33 anonim válasza:
A barátom lakott az SCH-ban, szóval annyira nem lepődnék meg XD. Igazából megkérném, hogy mesélje el, de biztos, hogy nem szakítanék emiatt. 21/L
13/33 A kérdező kommentje:
Ja és ne hülyézzetek le senkit pls, nekem most az a fontos, hogy őszinte válaszokat kapjak (még ha nem is tetszik), és az is őszinte volt! Ugyanolyan hasznos, mint a többi!
2011. dec. 21. 14:28
14/33 anonim válasza:
vannak titkok amiknek nem kell kiderülniük
sztem ezt ne mondd el
15/33 anonim válasza:
esetleg próbáld meg kipuhatolni h mit szól ezekhez a dolgokhoz
ne áruld el h rólad van szó
16/33 A kérdező kommentje:
Hát úgy általában toleráns az iylesmivel szemben, de azért nem tudom, ha rólam lenne szó is ennyire toleráns lenne-e...
2011. dec. 21. 14:35
17/33 anonim válasza:
Hát nemtom, nekem rosszabb lenne ha egy nálam (vélten)jobb nővel lépne félre mint egy pasival, szóval engem nem hiszem h zavarna...
18/33 anonim válasza:
attól függ h milyen okból volt együtt egy sráccal?
csak fiúval voltál? mikor volt ez? (hány éves voltál?)
esetleg egy kaland volt egy fiú +egy lánnyal?
mi vitt bele ebbe a dologba?
kalandvágy? vagy alapból érzel vonzódást a másik nem iránt?
20/33 anonim válasza:
másik nem iránt=saját nemed iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!