Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem felizgat, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem felizgat, ha egy lány szellent mást is izgat a dolog?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez ciki?
2011. dec. 21. 11:45
1 2
 11/19 hama8 válasza:
Engem nem izgat engem a teste izgat és kimegyek hogy tudjátok kézimunkát végezni.
2011. dec. 23. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy stabil párkapcsolatba ahol a felek már együtt vannak 4-5-6 vagy több éve tök normális ha egymás előtt el merik engedni... Nem kell ezt annyira komolyan venni... Ez is megnyílás egy foka. :D Az hogy kifejezetten erre izgulsz az picit beteges de szerintem csak alkalmas egyén kell hozzá.
2012. jan. 1. 17:16
 13/19 anonim válasza:
Akkor nem vagyok egyedül. Sztem egyáltalán nem ciki. Mert ha egy szép lány elereszt egy galambot abba van vmi izgi. Én barátnőmre is ráizgulok ilyenkor.
2012. márc. 5. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha valami fiatal jó testű szép csaj csinálja, akkor kicsit igen. De annyira azért nem, hogy rögtön fel is állna tőle.

De pl mikor nővérem csinálja úgy, hogy beleremegnek az ablakok, azt undorítónak tartom. :S

2012. márc. 10. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Még csak alig fekszik le, alig tárul föl előttem

Lúcia, s lába alig nyugszik a vállamon el,

máris ijesztő hang durran ki pogány fenekéből,

mint amilyent ledörög nyáron a felleges ég.

Rémülten hátat fordítok, béfogom orrom,

rég lekonyult, ami állt, s iszkolok onnan odébb.

Lúcia, értsd meg hát, örömöt nem hozhat a puncid,

hogyha ilyen roppant rossz modorú a farod.

Janus Pannoniust nem izgatta fel a dolog :D

2012. márc. 11. 07:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha rád szarik, el is élvezel?:D:D
2012. márc. 11. 23:00
 17/19 Snowboard válasza:
Hàt ezzel a lérdéssel el vetted az életkedvemet de szerintem nem baj
2014. júl. 7. 16:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem izgat fel úgy hogy sürgősen kiverjem rá, de szerintem nagyon jó dolog ha egy csaj nem pukizik olyan végstádiumos büdöseket, hanem jó kis aromásakat és ő maga is elfogadja a szagot, nem ábrándul ki belőle veszélyesen, akár még szereti is! 😁😁😁
2022. dec. 28. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem az az izgi ha egy lány elfogadja a saját pukiját, főleg szagban
júl. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!