Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít nektek szépnek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít nektek szépnek? Mit részesítetek előnyben?

Figyelt kérdés

Itt gondolok,a hosszú/rövid haj,barna/kék/zöld szem,magas/alacsony lány,teltebb/vékony/esetleg kettő között.

Tulajdonképpen csak kíváncsi vagyok,h mik azok a dolgok amik megfogják a legtöbb pasit/férfit/fiút első látásra.

2011. dec. 21. 08:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

te mit értetlenkedsz?

linkeltem egy képet a hajfestékről,kattints rá,és nézd meg

2011. dec. 21. 12:14
 22/27 anonim ***** válasza:
Tudod mit, akkor bordó a haja! Most már felfogtad? Linkelt képet, láttad milyen színű. Amit én linkeltem, az is padlizsán, csak vörösebb az árnyalata. A kérdező amúgy sem a hajszínére kíváncsi szerintem...
2011. dec. 21. 12:18
 23/27 anonim ***** válasza:
alacsony (kb. 165cm), nőies széles csípő, kerek popsi, formás lábak, kicsi-közpes formás cicik, mindenképpen hosszú haj és nagy kék szemek! hajszín sorrend: barna, szőke, vörös, fekete. aranyos-kedves-bájos-babaarc. visszafogottan nőiesen öltözködjön, túl kihívó, kivágott ruhák pl: zebracsík és párducminta nem nyerő. legyen balkezes :)
2011. dec. 21. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:
nem kell ennyire felkapni a vizet, jajj jajj
2011. dec. 21. 15:23
 25/27 A kérdező kommentje:
és ha egy csaj mindennek megfelel de jobb kezes akkor már nem is kell? :D
2011. dec. 21. 16:57
 26/27 anonim válasza:
15:07 Én pont ilyen vagyok csak barna a szemem :P
2011. dec. 21. 19:44
 27/27 anonim ***** válasza:

mi számít kicsi mellnek? :P 19/L

azért leírom a választ, bár a fiúkat szeretem :D

hosszú haj, szem mindegy, alacsony: max 180 cm.., vékony, de formás, nem gebe

:)

2011. dec. 23. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!