Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít nektek szépnek? Mit részesítetek előnyben?
Itt gondolok,a hosszú/rövid haj,barna/kék/zöld szem,magas/alacsony lány,teltebb/vékony/esetleg kettő között.
Tulajdonképpen csak kíváncsi vagyok,h mik azok a dolgok amik megfogják a legtöbb pasit/férfit/fiút első látásra.
gondolom,ha ilyen kérdést teszel fel annak oka van és erről a pasid nem tud...
esetleg,ha csak csevegni akarsz pasival akkor miért ne lehetnénk ismerősök a fb-n?
nem tudom miért lenne baj,ha megtudnám a nevedet..? talán valami ismert sztár vagy aki nem fedheti fel magát? :D
én nem akarok csevegni pasikkal,de vhogy gondoltam,h ha ellent mondok annak,h beszélgessek veled,akkor egyből baj van,és a pasim nem tud róla....
leírtam nem egyszer,egyszerűen kíváncsi vagyok,h kinek mi a szép,ki milyen szemmel látja,nem hiszem,h ebből az következtethető,h baj van
a padlizsán pedig tényleg lila :D
de sötét a hajam,és fényen látszik a lila,eddig mindenki azt mondta,h jól néz ki,és h jól áll :)
ilyen színű :)
11/12
Tudom, hogy nem ide vág, de szánalmas a nyomulásod barátom.
hát azért padlizsán,mert tudod annak is olyan sötét lila színe van,és sztem ez inkább arra hasonlít,mint az igazi lilára,érted,h mire gondolok,nem? :D
nekem a lila haj az,amit szószerint az az ibolya lila,vagy érted,nem tudom ezt másképp magyarázni :D
Azért eléggé elcsúszott a beszélgetés a kérdéstől. :) Szóval igen, lila a haja, de nem olyan lila, mint amilyenre te gondolsz Kedves Válaszoló.
Itt egy pl: [link]
Valami ilyesmi hajszíne lehet, talán kicsit intenzívebb.
A nyomulás meg tényleg szánalmas, nem hinném, hogy 29 vagy és párkapcsolatban élő. Ha meg igen, akkor ásd el magad...:) És bár nem nekem írtad, de nyeljél g.cit te. :D
Bocsi kérdező, hogy neked nem válaszoltam. Igazából nem is tudnék...:)
21/L
nem baj,köszike azért :D
és igen,hasonló,csak tudod nincs benne ennyire vörös tónus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!