Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít nektek szépnek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít nektek szépnek? Mit részesítetek előnyben?

Figyelt kérdés

Itt gondolok,a hosszú/rövid haj,barna/kék/zöld szem,magas/alacsony lány,teltebb/vékony/esetleg kettő között.

Tulajdonképpen csak kíváncsi vagyok,h mik azok a dolgok amik megfogják a legtöbb pasit/férfit/fiút első látásra.

2011. dec. 21. 08:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%

gondolom,ha ilyen kérdést teszel fel annak oka van és erről a pasid nem tud...

esetleg,ha csak csevegni akarsz pasival akkor miért ne lehetnénk ismerősök a fb-n?

nem tudom miért lenne baj,ha megtudnám a nevedet..? talán valami ismert sztár vagy aki nem fedheti fel magát? :D

2011. dec. 21. 09:29
 12/27 A kérdező kommentje:

én nem akarok csevegni pasikkal,de vhogy gondoltam,h ha ellent mondok annak,h beszélgessek veled,akkor egyből baj van,és a pasim nem tud róla....

leírtam nem egyszer,egyszerűen kíváncsi vagyok,h kinek mi a szép,ki milyen szemmel látja,nem hiszem,h ebből az következtethető,h baj van

a padlizsán pedig tényleg lila :D

de sötét a hajam,és fényen látszik a lila,eddig mindenki azt mondta,h jól néz ki,és h jól áll :)

[link]

ilyen színű :)

2011. dec. 21. 09:35
 13/27 anonim ***** válasza:
esetleg,ha meggondolod privátra írj msn vagy fb elérhetőséget..
2011. dec. 21. 09:42
 14/27 anonim ***** válasza:
de ha lila, akkor miért padlizsán?
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

11/12

Tudom, hogy nem ide vág, de szánalmas a nyomulásod barátom.

16/27 anonim ***** válasza:
0%
hát nagyon nem ide vág... szánalmas csak te lehetsz mert le szólsz másokat ezért nyeljél gecít
2011. dec. 21. 09:47
 17/27 A kérdező kommentje:

hát azért padlizsán,mert tudod annak is olyan sötét lila színe van,és sztem ez inkább arra hasonlít,mint az igazi lilára,érted,h mire gondolok,nem? :D

nekem a lila haj az,amit szószerint az az ibolya lila,vagy érted,nem tudom ezt másképp magyarázni :D

2011. dec. 21. 09:49
 18/27 anonim ***** válasza:

Azért eléggé elcsúszott a beszélgetés a kérdéstől. :) Szóval igen, lila a haja, de nem olyan lila, mint amilyenre te gondolsz Kedves Válaszoló.

Itt egy pl: [link]

Valami ilyesmi hajszíne lehet, talán kicsit intenzívebb.

A nyomulás meg tényleg szánalmas, nem hinném, hogy 29 vagy és párkapcsolatban élő. Ha meg igen, akkor ásd el magad...:) És bár nem nekem írtad, de nyeljél g.cit te. :D

Bocsi kérdező, hogy neked nem válaszoltam. Igazából nem is tudnék...:)

21/L

2011. dec. 21. 11:56
 19/27 A kérdező kommentje:

nem baj,köszike azért :D

és igen,hasonló,csak tudod nincs benne ennyire vörös tónus :)

2011. dec. 21. 12:05
 20/27 anonim ***** válasza:
de hát ez meg bordó, nem lila.
2011. dec. 21. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!