Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom, hogy csak Beatles-t hallgatok, az miért tünik furának? F/15
Tudod szerintem tök jó dolog,hogy manapság még valaki hallgat úgynevezett minőségi zenét,csak talán az lehet a probléma,hogy nem nyitsz másfelé,és ezért szűk látókörűnek,talán unalmasnak tarthatnak.:S
21L
Nézd, én nagyon Eminemre voltam hangolva, alig hallgattam mást. Aztán fokozatosan valami kialakult bennem. Pl Karácsonyra a Karib tenger kalózai zenéjét kértem, mert Hans Zimmer egyszeruen óriásit alkotott.
Nem baj, de legyél nyitott, próbálj ki teljesen más stílusokat: dubstep, g-funk (szerintem neked tetszen), horrorcore (érdekes, de egy próbálkozást megér), techno, reggea.
Ezzel a zenehallgatási stílussal csupán 2 "probléma" van. (nem igazán probléma, inkább csak fura és meglepő)
1.: a Beatles jó, de elég ha valaki "régi" és ezért elég kevés korodbelivel fogod megtalálni a közös pontot e téren
2.: ha valaki csak 1 zenei stílust hallgat az eléggé szűk látókörű zenekedvelő, ha meg ez egyetlen egy zenekarra korlátozódik akkor meg hatványozottan igaz
ritka az ilyen kincs :) de tényleg érdemes körülnézni a mai bandák között is. pl Foster the People jó kis zenét csinál.
remélem találsz majd olyan társaságot akivel hasonló az ízlésetek. tudom, nem könnyű. de sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!