Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondom, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom, hogy csak Beatles-t hallgatok, az miért tünik furának? F/15

Figyelt kérdés
Ha beszélgetek valakivel és szóba kerül a zene, akkor mindig mindenki elcsodálkozik, hogy csak Beatles-t hallgatok.
2011. dec. 20. 23:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudod szerintem tök jó dolog,hogy manapság még valaki hallgat úgynevezett minőségi zenét,csak talán az lehet a probléma,hogy nem nyitsz másfelé,és ezért szűk látókörűnek,talán unalmasnak tarthatnak.:S

21L

2011. dec. 20. 23:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát igazából nyitok másfelé is de az is ilyen, hogy eric Clapton, rolling Stonses.
2011. dec. 20. 23:05
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Miért csak azt? Van más is, ami legalább olyan jó. Bár inkább hallgass csak Beatlest, mint minél többféle igénytelen tuctuc diszkózenét.
2011. dec. 20. 23:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára a generáció lehet az,ami azt okozhatja,hogy egyesek furának tartják a zenei ízlésedet.Ez ellen nagyon nem lehet semmit tenni,talán csak annyit,hogy a mai előadók körében is ismerkedsz,persze ez nem azt jelenti,hogy te is szürkülj be és légy tucat emberke.:)
2011. dec. 20. 23:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én nagyon Eminemre voltam hangolva, alig hallgattam mást. Aztán fokozatosan valami kialakult bennem. Pl Karácsonyra a Karib tenger kalózai zenéjét kértem, mert Hans Zimmer egyszeruen óriásit alkotott.

Nem baj, de legyél nyitott, próbálj ki teljesen más stílusokat: dubstep, g-funk (szerintem neked tetszen), horrorcore (érdekes, de egy próbálkozást megér), techno, reggea.

2011. dec. 20. 23:15
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Ezzel a zenehallgatási stílussal csupán 2 "probléma" van. (nem igazán probléma, inkább csak fura és meglepő)

1.: a Beatles jó, de elég ha valaki "régi" és ezért elég kevés korodbelivel fogod megtalálni a közös pontot e téren

2.: ha valaki csak 1 zenei stílust hallgat az eléggé szűk látókörű zenekedvelő, ha meg ez egyetlen egy zenekarra korlátozódik akkor meg hatványozottan igaz

2011. dec. 20. 23:31
 7/15 anonim válasza:
100%
most nem azért mondom, de nekem az olyan fiúk jönnek be, akik kissé "régimódiak". meglehet majd az is hogy valakinek majd az fog tetszeni hogy ilyen régebbi, de minőségi zenét halgatsz.
2011. dec. 21. 00:50
 8/15 anonim válasza:
100%

előbbi

18-L

2011. dec. 21. 00:51
 9/15 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nincs ezzel semmi baj, sőt szerintem jó is. Bárcsak több ilyen fiú lenne, mint a sok dubstep meg diszpatkány.
2012. jan. 4. 12:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

ritka az ilyen kincs :) de tényleg érdemes körülnézni a mai bandák között is. pl Foster the People jó kis zenét csinál.

remélem találsz majd olyan társaságot akivel hasonló az ízlésetek. tudom, nem könnyű. de sok sikert! :)

2012. jún. 27. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!