Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem dugott álmában! Ez mit jelent?
megjegyezném h mindkettőnknek van párja(meg is kért h ezt semmiképp se mondjam a páromnak)
Háát az lehet h csak a farka irányítja mert már 8 hónapja vannak együtt a csajjal és még mindig nem hagyja magát... úgyhogy elég kanos...
23:06
Háát igazából gondolkodtam rajta h nekem most egy "barátság extrákkal" kapcsolat kéne inkább... és ebben ő benne is lenne sztem ha nem lenne bnője...
én is álmodtam már ilyet mégse mondtam el a lánynak.
speciel azt hogy ő épp egy fiúval szexelt,de én rájuk törtem az ajtót leszedtem róla a fiút és én folytattam a "melót"
Én is álmodtam már olyat nem is egyszer hogy szexeltem valakivel....
Olyanokkal akit megdugnék (ha nem lenne barátnőm)
probald ki,menny e hozzá,vagy hivd el hozzád ésvegyél fel valami jó szexi ruhát(pl mini szoknya és alá nem huzol bugyit,vagy csak tangát)és ülj ugy vagy csinalj ugy hogy belásson a szoknya alá,ha megakar dugni,akk nemfogja kibirni h nedugjon meg,ha pedig nem akk nem fogja zavarni!
ez onnan tudom,mert annak idején velem is igy csinált egy csaj,és én meg is dugtam,nemkellett sokáig várnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!