Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? 14/L
Mi nem tudhatjuk, vegyél terhességi tesztet
Ha etettek volna valamivel, igen, az elsőnél is teherbe eshetsz, igen, van előváladék a fiúknál ami tartalmazhat spermát amitől terhes lehetsz és nem kell, hogy beléd élvezzen, ha az elég hozzá nem elég védekezés ha elélvezés előtt kihúzza
Vannak akik így védekeznek, és vannak akik több évig megússzák a terhességet, de szerintem nem érdemes kísérletezni
Ha azóta stresszelsz rajta, akkor lehet ez miatt késik, de természetesen nincs kizárva a terhesség, venned kell egy tesztet
Miután befejezted folyt ki sperma(remélem tudod mi az) a hüvelyedből? Ha igen, akkor eléggé esélyes a terhesség. Ha nem, akkor nicns rá sok esély.
Én is 14 évesen kezdtem, de sokkal "érettebb", nem is érettebb, inkább "olvasottabb" voltam a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!