Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek ettöl terhes?

Figyelt kérdés

A történet a következö : a barátom szex után ráélvezett a hasamra de az egyenesen végig folyt a puncimig...nem emlékszem h odafolyt-e a csiklómhoz mert kimentem és gyorsan letusoltam. ha mégis odafolyt lehet rá esély h terhes legyek?

lehet h hülye kérdés de most picit beparáztam :$ elöre is köszi a válaszokat.

L/18

2011. dec. 14. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem
2011. dec. 14. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
mivel védekeztetek? megszakítással? mert akkor az előváladéktól is terhes lehetsz szóval nem a lefolyáson kéne legjobban paráznod
2011. dec. 14. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Na, szegény csaj..egy szóval nem írt a megszakításról, de már le van b*szva érte.

Nem tudom mi a retkes francnak kell ilyen válaszokat adni.

2011. dec. 14. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos nem-et még óvszer-gyógyszer kombó mellett sem lehet mondani így most sem teszem.

Az esély, hogy ettől terhes legyél elhanyagolhatóan kicsi. Ha késik pár napot se parázz, az idegességtől is simán lehet.

2011. dec. 14. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Ettől nem.

De ha tényleg megszakítás volt csak, és annak végén, mikor kihúzta élvezett a hasadra, akkor lehetsz terhes.

2011. dec. 14. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha gumival csináltátok akkor nyilván nem lehet gond mert a punciba nem tud csak úgy befolyni az ondó. Viszont ha nem védekeztetek akkor lehet parázni :)
2011. dec. 14. 22:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Védekeztünk óvszerrel :)
2011. dec. 14. 22:16
 8/8 whatshername ***** válasza:

Tanulj biológiát...mi köze lenne a csiklónak a terhességhez????

Téged se az eszedért szeretnek..

2011. dec. 15. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!