Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó volt velem vagy nem?
Van egy fiú akibe szerelmes voltam nagyon sokáig..talán még most is, pedig gyűlölöm. Ma a büfé felé tartottam mikor megláttam hogy ő is ott van. Ő amúgy tudja hogy én szerettem , és meg is próbáltuk és tudom hogy tetszettem neki mivel régebben sms-t küldött de valahogy abba maradt a dolog. Közben nekem már fél éve van barátom. Szóval oda álltam a büféhez és kértem egy szendvicset ő pedig oda súgta ,hogy neki is vegyek valamit, majd nevetett egyet. Én hátra fordultam és azt mondtam neki hogy bunkó de közben mosolyogtam szóval viccelődtem, ő azt mondta: tudja hogy az. Lányos zavaromban otthagytam a visszajárót. Ő utánam kiabált hogy : látod, nem vagyok bunkó és nem veszem el a pénzedet. Vissza mentem elvettem és csak úgy kicsúszott a számom hogy utállak. Ő csak nevetett majd otthagytam , majd utánam kiabált hogy : akkor most tényleg utálsz és közben mosolygott. Persze én megint csak annyit mondtam hogy: igen, nagyon utállak ,de itt most már mosolyogtam. Most akkor ő volt velem bunkó hogy kinevetett és húzta az agyam? vagy én vele?
a másik kérdésem : mivel foglalkozok vele , szóval még szeretem meg nem is. Van valaki aki ugyan ebben a cipőben jár? akár idősebb is..az leírná nekem a történetét?
a válaszokat előre is köszönöm
16L
( amúgy elég sok csajjal flörtöl )
én azt éreztem hogy, lenéz..vagy valami ilyesmi..
bár végig a szemebe nézett és mosolygott. nem tudom, igazából már annak örültem hogy egyáltalán hozzám szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!