Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha semmi szeretetet nem kapok?
13 éves fiú vagyok.Tudom, hogy ebbe na korban a tanulás a fontos, a tanulással nincs is gondom.Helyes jó fej aranyos vagyok.Sokszor eléggé idegesítő vagyok, és néha eléggé mogorva, olyanokkal szemben is akikkel nem kéne.
A suliba általában mindig összeveszem a lányokkal vmi hülyeségen.A többi lány a suliba vagy nem érdekel, vagy elérhetetlenek(túl szépek túl beképzeltek stb.)
Itt ahol lakok senki sincs akivel tudnék beszélgetni, hülyülni.Semmi ilyen nincs.Komolyan olyan érzésem van hogy szeretet hiányom van.Senkitől egy szép szó.SEMMI. Szüleim alkoholisták, szal nagyon velük sem lehet beszélgetni.Pont most vok ebbe a KAMASZ KORBA, kezdenek érdekelni a lányok.Volt egy lány aki tetszett, de én neki nem, később elfelejtettem de megszeretett.Utána egy másik lány, akinek szintén bejövök, de neki van másik srác.Rengeteg csalódás ér(t) az életben.Nem tudom mihez kezdjek.
Hol tudnék ismerkedni ennyi idősen???
Csalódott vagyok mindennel szemben!
SEGÍTSETEK:(
Tudom hogy nem témába illő, bocsánat.
De a lányok eddig nekem csak csalódást okoztak.
Hol ismerkedjek kivel mikor???
Sportklub, karate? vagy más sport... ott lehetne jófej fiúkkal barátkozni szerintem.
Úgy gondolom én is tényleg nem barátnőt kéne beszerválnod, mert még nem érted a nőket és könnyen hatalmas csalódás érhet megint. És nem is feltétlenül bármelyikőtök hibájából. Aztán előbb utóbb a haverjaidat is elkezdi érdekelni a másik nem, és akkor lehet együtt menni csajozni.
Egyébként mondanám a netet, de még túl fiatal vagy internetes társkeresőhöz.
Egyébként mindig arra gondolj, hogy ha nem tetszel úgy egy lánynak, az egyáltalán nem baj, hiszen senki se tetszik mindenkinek, és ez csak arról szól hogy van aki az almát kedveli, van aki a körtét, ettől még nem jelenti azt higy bármelyik gyümölcs jobb a másiknál.
Azért a 22. kerület nem a világvége! Be lehet járni ha találsz egy jó klubot.
Hajrá :)
hát. én lány vagyok :) és pont úgyanígy voltam 13 évesen. én is pasit akartam. és azt hittem h majd szeretni fog az akivel leszek, de csalódtam. végülis mindenkit szeret valaki. :) ott van Isten például :) ő vigyáz rád.
és a többi hozzászólóhoz kapcsolodóan, tleg menj el klubbokba szórakozni, ismerkedni...bárhol lehet. add önmagad :) az alkoholizmusra rátérve, ne kövesd a szüleid példáját semmiképpen sem. az nem megoldás semmire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!