Évek óta nem érzek semmi szeretetet az öcsém iránt. Valaki van még ilyen helyzetben?
Nem tudok ellene mit tenni, mert őt úgy látszik nem zavarja, sőt észre sem veszi.
Szinte soha nem szólunk egymáshoz, ha mégis akkor vmi bunkó megjegyzés. Ha pedig ott van a közelemben idegesít.
Én szeretnék ellene vmit tenni de nem tudom legyőzni amit érzek.
Nálunk is hasonló a helyzet, csak sokkal rosszabb - én nemcsak nem érzek semmi szeretetet az öcsém iránt, hanem sokszor már azt kívánom, hogy bárcsak megdöglene .... de ez hosszú történet, és nem lesz semmi javulás az ügyben.
Amúgy lehet, hogy most így érzed, de lehet, hogy egyszercsak valami miatt, vagy csak úgy spontán rádöbbensz, hogy igenis ő az öcséd és szereted :) .
Mind a ketten kamaszok vagytok, és ilyenkor vannak ilyen helyzetek, mint nálatok.
Barátnőm is így volt, most meg kezeltetik, mert meghalt az öccse. :( Szerintem ha majd jobban érik, elképzelhető, hogy jobban kijöttök.
Nekem ikertesóm van, én lány vagyok, ő fiú, és volt időszakunk, mikor szó szerint utáltuk egymást. (kb 13-14 éves korunkban). Aztán nőttünk, értünk, most meg a legjobb barátok lettünk, mindent megdumcsizunk, sőt, még bulizni is szoktunk együtt menni. :) Most 16 évesek vagyunk, ő mond véleményt pasikról, én neki csajokról, tök jó. :D
Azért valakink a halálát kívánni az nagyon durva!!!
Kérdezőnek.Én amikor tini lány voltam annyira nem jöttem ki a nővéremmel,hogy állandóan egymást martuk.Ha ment a család valahová akkor is úgy oldottuk meg,hogy én más úton mentem,hogy ne kelljen még egy buszon se utaznom vele!!Évekig kerülgettük egymást,néha össze is verekedtünk...Azt hittem mindig így lesz..De amikor 20 évesen megszületett a lánya, örült annak hogy meglátogattam.Így lassan egy szép kapcsolat lett...Ma ott tartunk,hogy én idegen országban élek,és hetente egyszer mindig telefonálok neki,és minden évben kijönnek hozzánk nyaralni..Ma el se tudnám képzelni az életemet a testvérem nélkül!Hiszen csak rá támaszkodhatok,csak benne bízok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!