Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha semmi szeretetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin42 kérdése:

Mit tegyek ha semmi szeretetet nem kapok?

Figyelt kérdés

13 éves fiú vagyok.Tudom, hogy ebbe na korban a tanulás a fontos, a tanulással nincs is gondom.Helyes jó fej aranyos vagyok.Sokszor eléggé idegesítő vagyok, és néha eléggé mogorva, olyanokkal szemben is akikkel nem kéne.

A suliba általában mindig összeveszem a lányokkal vmi hülyeségen.A többi lány a suliba vagy nem érdekel, vagy elérhetetlenek(túl szépek túl beképzeltek stb.)

Itt ahol lakok senki sincs akivel tudnék beszélgetni, hülyülni.Semmi ilyen nincs.Komolyan olyan érzésem van hogy szeretet hiányom van.Senkitől egy szép szó.SEMMI. Szüleim alkoholisták, szal nagyon velük sem lehet beszélgetni.Pont most vok ebbe a KAMASZ KORBA, kezdenek érdekelni a lányok.Volt egy lány aki tetszett, de én neki nem, később elfelejtettem de megszeretett.Utána egy másik lány, akinek szintén bejövök, de neki van másik srác.Rengeteg csalódás ér(t) az életben.Nem tudom mihez kezdjek.

Hol tudnék ismerkedni ennyi idősen???

Csalódott vagyok mindennel szemben!

SEGÍTSETEK:(

Tudom hogy nem témába illő, bocsánat.

2009. máj. 18. 21:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
szerintem először egy jó barátot kéne szerezned.. a lányok majd jönnek. :)
2009. máj. 18. 21:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, de őket nem érdeklik a lányok.Ráadásul messzebb laknak mint Én. Szóval csak ritkán van közös program.A lányok meg pont hogy nem fognak maguktól jönni. Nekem kéne találnom.:(
2009. máj. 18. 21:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Asszem a szüleid bekaphatják, az alkoholizmusukkal együtt! ezt jól látod, ők viszik félre az életedet, de te ne erre alapozz! téves infó! hol lax?
2009. máj. 18. 21:11
 4/18 anonim ***** válasza:
13%
Hű öcsém ha már 13 évesen rengeteg csalódás ért akkor te tuti le fogsz nyelni egy 9 millist. :D
2009. máj. 18. 21:12
 5/18 A kérdező kommentje:

22. kerület. Akik itt vannak azok mind kicsik...

Az utolsó hozzá szóló meg eléggé paraszt..

2009. máj. 18. 21:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj új emberekkel, szerezz több barátot, legyen sok közös programotok, szórakozzatok, bulizzatok, érezzétek jól magatokat... talán majd dpont egy ilyen bulin jön egy lány.:)
2009. máj. 18. 21:16
 7/18 anonim ***** válasza:
33%
kezdj el fórumozni, mondjuk sg.hu
2009. máj. 18. 21:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából kedves 3. válaszoló nem tudom mit kell piszkálni a kérdezőt, 13 éves koromban nekem sem volt valami fényes az életem, se szülőkkel nem tudtam normálisan beszélgetni, és barátaim sem voltak igaz barátok, magányos voltam, szerethiányom volt. Aztán megismertem később párom és már egy éve boldogok vagyunk együtt. :-)

Várj és barátkozz, az idő majd segít. És a barátkozás is főleg ha ellentétes neműekkel teszed. ;-)

2009. máj. 18. 21:17
 9/18 anonim ***** válasza:
10%
legyél emo és vád fel az ereidet....
2009. máj. 18. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én pl. egy játékban ismertem meg párom. travian.hu

Azóta van több ismerősöm is akik itt jöttek össze. :-D Persze vigyázni kell, mert függő lehetsz, de ha érdekel, ez is egy lehetőség. :)

6. válaszadó voltam

2009. máj. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!