Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na szoval pár nap és barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na szoval pár nap és barátnőmnek szülinapja lesz. Nem tudom mit vegyek neki? Nagyon béna vagyok ilyen témában.

Figyelt kérdés

S:S Mindig béna voltam ajándék választásban és most nagyon szeretném valamivel meglepni mert nagyon szeretem mit vegyek neki??

14/F

2009. máj. 18. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

attól függ h mióta vagytok együtt .

ha pl 1-2 hónapja, akkor vehetsz neki :

virágot , valami kis plüsst,csokit,szívecskés dolgokat ,kulcstartót stb. szal ien 1-2 ezer ftos dolgokat.

ha régebb óta vagytok együtt:

parfüm (anyukád v nővéred v vki biztos segít kiválasztani)

vagy képkeret a közös képetekkel, szintén virág csak pl komolyabb( 1 szál vörös rózsa),vagy ha van vmi hobbija akkor ahhoz valami kelléket ,v párnára nyomtathatsz közös képet ( ezis kb 2500ft) :)

remélem segítettem valamit. :]

17/L

2009. máj. 18. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában ajándékvásárláskor azon elgondolkodik az ember hogy a másik mit szeret csinálni, vagy miket szeret... ajánlom neked ezt
2009. máj. 18. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél neki ezüst láncot valami medállal.Ezt sok lány szereti.De jó az is ha tudod mit szeret a párod.

Jóillatú parfüm.

2009. máj. 18. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
attól is függ, h mennyi ideje jártok. De jó lehet valami szép képkeret a stílusában, amiben van rólatok egy közös kép vagy helyes szíves bizsu/ezüst nyaklánc. Vehetsz vmi helyes plüsst is, a lányok szeretik az ilyesmit. Esetleg kérdezd meg az egyik bnőjét, biztos szívesen segít ajándékot választani:)
2009. máj. 18. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Parfüm, ékeszer, könyv, ruha, ezeket nem igazán ajánlom, ezek olyan tárgyak, amiket a lány saját maga szeret kiválasztani, elmenni a drogériába a barátnőkkel és végigszagolni valamennyit, majd venni egyet. Ezek olyan ajcsik, amiknek örül biztosan, de lehet inkább kicseréltetné. Ha nem jártok régóta ilyennel ne kisérletezz, persze jól is elsülhet.

Minden lány szereti a parfümöt, egyszer én is kaptam a barátomtól egyet, nagyon örültem neki. Én szeretem az édes illatokat, nagyon meglepett vele. Csak ugye a csomagolás elég fiús volt, vagyis semmilyen :)

Faggasd, mire vágyik.

Én nagyon kedves ajándéknak képzelem el, hogy elhívod suli után vagy 7végén fagyizni, sétáltok, elmentek állatkertbe vagy moziba, döntsön ő, elhívod vacsizni - persze nem egy mekibe :)- és ott odaadod az ajcsit. persze a vacsi nem olyan fontos.

ha szereti a csokit, márpedig ki ne szeretné, vegyél neki egyet a kedvencéből vagy valami szép csomagolásban lévőt. vegyél neki egy 3 szálas csokrot (ha van konrkét kedvence akkor azt (erre rá is kérdezhetsz spontán "szereted a virágokat, melyik a kedvenced?" és ő elmondja :)))

és egy kis apróság mellé, esetleg valami hasznos dolog a sulihoz, mint plüss tolltartó, szép pénztárca, egy aranyos kulcstartó, egy szép napló, piercing, ha van neki; aranyos plüss, ezeket megveheted a Happy Box boltokban :)

Az eladók majd segítenek, csak mond meg hány éves a csajszi, mi az érdeklődési köre, kedvenc szín, akármi :)

Azt tuti, a virág és a csoki örök klasszikus, emellé egy kis apróság és megvagy. De lehet jobb lenne, ha képeket hívatnál elő, mappába rendeznéd és írnál hozzá 1-2 mondatot. olvadni fog :)

2009. máj. 18. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsónak: teljesen jókat írtál, de azért egy 14 éves gyerek nem szokta még vacsorázni vinni a barátnőjét. Én is inkább a fagyizós közös programot ajánlom ebben a korban.

27/F

2009. máj. 18. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:

:) igazad van, csak beleéltem magam :)

az már túlzás anyagilag is, és a kapcsolatuk sem olyan komoly még, csak lesz pár év múlva :)

bocsika...

2009. máj. 18. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én gyors tippet adok:D

Ékszereket ne mert egyrészt drága. 2. nehéz választani.

Egyik tipp. Parfüm. Kedvelt a lányoknál Puma, Naomi

Plüss. Hát minél aranyosabb annál jobb. Meg ha valami szív van rajta el fog ájulni:D

Ja és rózsa nélkül semmiképp!!!!Az a minimum:)

2009. máj. 18. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Ht annyi a baj h a feket a kedvenc szine...

Bár van fekete rózsa szerintem nem ilyen alkalomra kell az XD

2009. máj. 18. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!