Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek most lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek most lesz a szülinapja pár nap múlva, mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

16 L - 17F

2 és fél hónapja vagyunk együtt.

2011. jan. 13. 11:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Parfumot egy szál virággal.
2011. jan. 13. 11:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát parfümöt ne! Az nagy lutri. Két és félhónap után még csak valami plüssállatot, meg virágot.
2011. jan. 13. 11:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Plüsst már vettem neki,és én is kaptam parfümöt. Nem akarok nagyon drágát se,és valami hasznosat szeretnék. A parfüm jónak tűnik,de várok még ötleteket.
2011. jan. 13. 11:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél egy bögrét. Annyi jópofa bögre van. Sőt akár csináltathatsz olyat amin a közös képetek van. Legyél kreatív!
2011. jan. 13. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Pluss gyerekeknek való.Szerintem nagyon jó a parfum és a virág is.Egy lány mindig orul a virágnak.Én pl.a cserepes virágot szeretem,ami sokáig megmarad,pl.orchideát.Nagyon szép az virág.
2011. jan. 13. 12:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát én 24 évesen is inkább örülök egy plüssnek mint egy olyan parfümnek aminek pl nem tetszik az illata. Mert mint írtam, parfümöt venni nagy lutri. Amúgy egy 16 éves lány még semmiképp sem nevezhető felnőttnek, sőt a gyerekhez áll sokkal közelebb.
2011. jan. 13. 12:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy 16 éves már kozépiskolába jár,és használ parfumot is.És ha azt a parfumot a barátjától kapja,akkor biztos lehet benne,hogy az az illat bejon a pasijának,és nem olyat fújat magára,ami pl.nem tetszik a fiúnak.
2011. jan. 13. 13:29
 8/13 anonim ***** válasza:

2 és fél hónap után már érezhetted az illatát, megközelítőleg legalábbis, hogy édes vagy fűszeres vagy...

Menj el egy drogériába vagy parfümériába és ott szagold végig a parfümöket, majd amelyik a legjobban tetszik, azt vedd meg. Nem kell a legnagyobb kiszerelést megvenni! :)

30 ml bőven elég, esetleg vedd figyelembe az üveget és a csomagolást, nálunk lányoknál ez is fontos :)

Majd kérd meg anyudat, h szépen csomagolja be és vegyél mellé egy szál szép rózsát... Tuti ajándék.

Virág az mindenképp legyen, a parfüm helyett adhatsz bármi kedves ajándékot, amit tudod hogy szeret (ha kedveli pl a Hello Kitty cuccokat, akkor egy HK mobiltartó, mobildísz, pénztárca-valószínű tudod,h van-e neki) vagy ha van kedvenc írója, költője akkor tőle egy könyvet.

Nyerő lehet az is, ha elviszed vacsizni :)

De inkább parfüm, az kedvesebb :)

2011. jan. 13. 13:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki írta a bögrét de felejtsétek már el. Kikészülök attól hogy bögre, milyen egy idióta ajándék ez? Főleg egy barátnőnek szülinapra, a legrosszabb, ötlettelen, semmilyen fos ajándék. Nehogy azt vegyél.

Parfüm teljesen jó. De vehetsz valamilyen felsőt is ha nagyjából tudod a méretét, de mondjuk vegyél úgy, hogy vissza lehessen cserélni ha nem tetszik neki vagy nem megfelelő a méret. Így mindenki jól jár mert vettél ajándékot, örül h gondoltál rá, és végülis ő választhat ha nem tetszik neki. Vagy vegyél valami olcsóbb aranyos fülbevalót / nyakláncot / gyűrűt. akármilyen ékszert. Akármelyiket veszed + pár szál virág, biztos a siker. Kivéve ha bögrét :D

2011. jan. 13. 14:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Tényleg!Vacsi!Nekem is eszembe juthatott volna.És ott adnád át neki az ajándékot.Én biztos elolvadnék tole.
2011. jan. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!