Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek ennyire az ázsiai pasik?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de nagyon tetszenek az ázsiaiak és az az álmom,hogy legyen egy húzott szemű barátom. :)Most biztos hülyének néztek :D de nem tehetek róla nagyon tetszenek csak az a rossz hogy nem ismerek 1 ázsiait se és elég nehéz találni. :/ :S2011. dec. 18. 18:13
22/23 anonim válasza:
Kérdező eredj vándorolj be Kínába, ott több 100 millió sárga ferdeszeműt találsz...
Amúgy nem tudom mit lehet enni ilyen tömeg, koszos, sárga embereken... Van annyi jóképű európai szőke, barna mindenféle hajjal, neked pont egy ilyen tucat férfi jön be? Egészségedre...
Amúgy van egy ismerősöm, kb 20 évesen szerzett ilyen pacákot és persze fiatalabb is volt, megk.rta 2* lett 2 pulyája, és azóta egyedül neveli a pulyákat... Ha nektek ez kell, akkor gratulálni tudok...
Tök rondák az ilyen pacákok...
Amúgy a ferdeszemű lányok között valóban vannak szépek(de a férfiak rondák) de én mégsem kezdenék egy ferdeszeművel sem, mert nem akarom felhigítani a tiszta európai vérem... Nekem a származásom többet jelent, minthogy ilyenekkel kezdjek...
23/23 anonim válasza:
05:37 tiszta európai véred?:D erre inkább nem mondok semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!