Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek ennyire az ázsiai pasik?
Fúúú Kérdező kiütéssel győzött az agyilag zoknik felett...chhh :D
Ha tudnék segíteni, szívesen segítenék. De sajnos hasonló problémákkal küszködök :)
az a baj, hogy ezek a ****** nem tudnak semmit. ez egy leírhatatlan érzés. aki tudja, az átérzi, aki nem, annak hiába mondjuk, mit is jelent ez számunkra. sokáig kellett keresnem mi az, amibe bele vagyok szerelmesedve. rengeteg bántó mondatot kaptam én is. a családom is csodálkozott ezen, de elfogadták a dolgot :DD nagyon sokat vártam, kerestem, mire megtaláltam az első ázsiai származású szerelmem. :) tavaly januárban jöttem rá, hogy én tényleg más beállítottságú vagyok. mindenki mondta, hogy ez elfog múlni. én azt mondtam, lehet hogy így van, lehet, hogy nem. nem éreztem azt, hogy becsapom magam ezzel. és egészen novemberig kellett várnom. az első randim egy vietnami fiúval... végül is barátok lettünk. a másodikkal összejöttünk, de nem volt tartós. voltak még ilyen kis ismerkedések.. nekem ugyebár a koreaiak az istenek. volt egy koreaival is kapcsolatom, de csak összetört..:|
majd megismerkedtem végre egy korombelivel. ez a fiú fél-fél (kínai-magyar). nagyon boldog vagyok. egy jó ideje együtt vagyunk. szeretjük egymást nagyon :) /16 éves vagyok/
én ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne add fel! ha komolyan gondolod, csak várj. keress, hagyd, hogy rád találjon.
és ha bármiben tudok segíteni, akkor írj privátba! állok rendelkezésedre. :) ismerek egy párat:D remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!