Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak inkább legyen nagy melle de nem edzett teste, vagy kisebb melle és sportos, kidolgozott teste? (persze most csak külsőt nézünk)
tehát (csak a testet nézd):
ez: [link]
vagy ez: [link]
vagy mindkettő (ami nyilván szilikont jelent): [link]
Tudom hogy elég hülye kérdés mivel a pasik 90%a összetenné a két kezét ha ezek közül a csajok közül csak az egyik szóba állna vele...de azért válaszoljatok :)
nagyon rondák ezek a izmos, szálkás nők...
egy nőnek legyen formája, melle, feneke...és hülyeség az is amit a végén írtál, mert nagyon sok jó nő szaladgál mindenhol és nem csak a milliomosok ágyában vannak olyanok.
(persze ott főként mivel szinte mindegyik nő ribanc)
# 16
hát ez kb annyira izmos mint a 12 éves unokahúgom szóval pont jót linkeltél :D
ez egy sportos nő és ennyi.
inkább ezeket nézd:
ritka ocsmányak
amúgy h egy férfi sportos még nem jelenti, hogy vak.
én is 15 éves koromig fociztam, majd úsztam, de most már csak a konditerem maradt.
de azok a lányok, nők akik oda járnak ahova én azoknak egyiknek se ilyen taszító a testük.
kb futnak, kerékpároznak és "elbohóckodnak" ilyen pár kilós súlyra állított gépeken...
jól néznek ki, fittek és nem ilyen kockás hasú förmedvények :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!