Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lánynak inkább legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak inkább legyen nagy melle de nem edzett teste, vagy kisebb melle és sportos, kidolgozott teste? (persze most csak külsőt nézünk)

Figyelt kérdés

tehát (csak a testet nézd):

ez: [link]

vagy ez: [link]

vagy mindkettő (ami nyilván szilikont jelent): [link]

Tudom hogy elég hülye kérdés mivel a pasik 90%a összetenné a két kezét ha ezek közül a csajok közül csak az egyik szóba állna vele...de azért válaszoljatok :)

2011. dec. 17. 23:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Jobb szögből, retus nélkül, jobb fürdőruhában:

[link]

Igen, így is szebb.

2011. dec. 17. 23:44
 12/33 A kérdező kommentje:
jóhát nekem mind1 :)de azért azt csöndben megjegyzem hogy elé szégyen lenne ha izmosabb lennék a pasimnál (ha kb annyi izom lenne rajtam mint a 2.on)...és nem nekem lenne szégyen..
2011. dec. 17. 23:47
 13/33 anonim ***** válasza:

nagyon rondák ezek a izmos, szálkás nők...

egy nőnek legyen formája, melle, feneke...és hülyeség az is amit a végén írtál, mert nagyon sok jó nő szaladgál mindenhol és nem csak a milliomosok ágyában vannak olyanok.

(persze ott főként mivel szinte mindegyik nő ribanc)

2011. dec. 18. 00:09
 14/33 A kérdező kommentje:
hát ...azért kikérem magamnak ezt a "nagyon rondák az izmos szálkás nők" megfogalmazást -.-
2011. dec. 18. 00:12
 15/33 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván neked meg az izmos pasik jönnek be. Akkor ez egy eléggé rájuk leszűkített kérdés, talán ezt nem ártott volna belevenni, hogy főként az ő véleményük érdekel, hogy jobb-e nekik, ha sportos barátnőjük van. :)
2011. dec. 18. 00:12
 16/33 A kérdező kommentje:
ocsmány mi? ;) [link] fuuuujjjj ;)
2011. dec. 18. 00:13
 17/33 A kérdező kommentje:
végül is igazad van , tényleg jobban érdekel a sportos férfiak véleménye.
2011. dec. 18. 00:13
 18/33 anonim ***** válasza:

# 16

hát ez kb annyira izmos mint a 12 éves unokahúgom szóval pont jót linkeltél :D

ez egy sportos nő és ennyi.

inkább ezeket nézd:

[link]

ritka ocsmányak

amúgy h egy férfi sportos még nem jelenti, hogy vak.

én is 15 éves koromig fociztam, majd úsztam, de most már csak a konditerem maradt.

de azok a lányok, nők akik oda járnak ahova én azoknak egyiknek se ilyen taszító a testük.

kb futnak, kerékpároznak és "elbohóckodnak" ilyen pár kilós súlyra állított gépeken...

jól néznek ki, fittek és nem ilyen kockás hasú förmedvények :D

2011. dec. 18. 00:21
 19/33 anonim ***** válasza:
mindenféleképp lehet egy nő szép is, meg csúnya is.sok mindenem múlik.de tök mindegy, mert a külső szépség hamar el illan.ki látott már 80 éves szépséget?a belső szépség sokkal tovább tart.
2011. dec. 18. 00:22
 20/33 A kérdező kommentje:
persze de te elkönyvelted ocsmánynak a szálkás izomzatú vékony nőket..pedig amit linkeltem bizony hogy izmos...fitness modell.a szálkás nem feltétlenül jelent kockás hasat :) de mind1 is mert a kérdésemben sem a kockás has szerepelt , hanem "sportos,kidolgozott,edzett test" ami nem egyenlő a kockáshasú steroidhuszárral
2011. dec. 18. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!